De 7 spirituele wetten van succes

You are here: Home / De 7 spirituele wetten van succes

Ben je bekend met de boeken van Deepak Chopra?
Ken je het boek De zeven spirituele wetten van Succes en het boek De zeven spirituele wetten van yoga?

De boeken zijn praktische gidsen. Hierin liggen de geheimen besloten die jouw dromen in vervulling kunnen laten gaan. In De zeven spirituele wetten van succes en De zeven spirituele wetten van yoga put Deepak Chopra uit zijn rijke kennisbron. Hij formuleert zeven krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om op alle gebieden van het leven succes te boeken.

Corine heeft de informatie van deze wetten magnifiek omgezet naar een yogalessenserie met bijpassende opdrachten en een fotoreeks met betrekking tot een onderdeel uit de les. Door middel van een mantra en richtlijnen bij de wet van de betreffende dag kun je je de wetten eigen maken.

Wat heb ik jou te bieden?

Je hebt direct toegang tot zeven videolessen waarin we houdingen, ademhalingsoefeningen, massage bij jezelf, yogaseries en een geleide visualisatie doen bij de betreffende wet.

Een werkboek met daarin de theoretische uitleg over de wet en een opdracht en foto-uitleg van een onderdeel dat behandeld is tijdens de les.

Een besloten Facebookgroep waar je eventuele vragen in kunt stellen.

Wat krijg je?

De yogalessen zijn gebaseerd op het boek “de 7 Spirituele Wetten van succes/yoga van Deepak Chopra.” Iedere dag heeft een eigen spirituele wet en doordat je je van deze wet bewust bent, kun je deze beter toepassen tijdens het beoefenen van je yoga houdingen, maar ook tijdens al je dagelijkse activiteiten. Zo werkt de wet de hele dag door.

Duizenden mensen over de hele wereld volgen iedere dag deze wetten.

Door bewust te zijn van deze wetten zul je een soepeler leven ervaren, meer rust en spiritualiteit.

De wetten:

1. Cultiveer stilte.
2. Voel je een met de natuur.
3. Beoefen het niet-oordelen.

1. Oefen gewaarzijn van de adem
2. Cultiveer dankbaarheid
3. Erken je behoeften

1. Wees getuige van je keuzes
2. Kijk naar de gevolgen
3. Luister naar je hart

1. Beoefen aanvaarding/acceptatie
2. Aanvaard verantwoordelijkheid
3. Wees weerloos

1. Wees vrij van je intenties
2. Heb vertrouwen in de uitkomst
3. Beoefen gewaarzijn van het hier en nu

1. Beoefen het afstand nemen.
2. Aanvaard onzekerheid.
3.Geef je over aan het veld van pure potentialiteit.

1. Geef aandacht aan je stille getuige.
2. Erken je talenten.
3. Sta anderen ten dienste.

Wil jij mee doen aan dit programma?

Meld je dan nu direct aan!

De 7 spirituele wetten van succes

99
  • Direct toegang tot alle lessen .
  • 7 videolessen waarin we houdingen, ademhalingsoefeningen, massage bij jezelf, yogaseries en een geleide visualisatie doen bij de betreffende wet.
  • 7 werkboeken met daarin de theoretische uitleg over de wet en een opdracht en foto-uitleg van een onderdeel dat behandeld is tijdens de les.
  • Besloten Facebookgroep
Boek nu!

“De zeven spirituele wetten van succes is het virtuale-reality-gereedschap voor de spirituele reiziger van de 21ste eeuw.”

– Peter Guber, president-directeur van Sony Pictures Entertainment –

“Van alle boeken van Deepak Chopra geeft De zeven spirituele wetten van succes je beste leidraad om je leven in te richten. Magnifiek!”

– Anthony Robbins, auteur van onder andere Je ongekende vermogens. –

“De zeven spirituele wetten van succes biedt een schat aan richtlijnen voor iedereen die graag een productief en bevredigend leven wil leiden.”

– Ken Blanchard, medeauteur van onder andere De One Minute Manager. –

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben online yogadocent en geef iedere week tien live yogalessen in mijn yogastudio, De Yogaboerderij in Lelystad, en een webinaryogales.

De lessen zijn gevarieerd. Ik geef les aan kinderen, tieners, volwassenen en senioren.

Ik heb gekozen voor de naam “de Yogaboerderij” omdat een boerderij staat voor rust en ruimte. Yoga geeft ook rust en ruimte, in je hoofd en in je lichaam. Op een boerderij komen dieren voor en in de yoga komen (boerderij)dierhoudingen voor, zoals de hond, de kat, het paard en de kop van de koe.

Mijn droom is dat mijn yogastudio zich bevindt in een omgebouwde stal van een oude boerderij. Met mooi weer gaan de staldeuren open en kijken we uit over de weilanden.

Yoga is voor mij een heerlijke manier om helemaal tot rust te komen en volledig te ontspannen.

Alvast bedankt voor je tijd en tot snel.

Liefs,

hand

www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

De 7 spirituele wetten van succes

99
  • Direct toegang tot alle lessen.
  • Zeven videolessen waarin we houdingen, ademhalingsoefeningen, massage bij jezelf, yogaseries en een geleide visualisatie doen bij de betreffende wet.
  • 7 werkboeken met daarin de theoretische uitleg over de wet en een opdracht en foto-uitleg van een onderdeel dat behandeld is tijdens de les.
  • Besloten Facebookgroep
Boek nu!