Dag 2016, hallo 2017!

Dag 2016, hallo 2017!

Op dit moment is mijn man de trap aan het schuren en hij maakt er anti slip strips in. Als het kalf verdronken is, dempt men de put zeggen ze wel eens.

Als ik terug kijk op 2016 was het een rumoerig jaar met vallen en opstaan.
Letterlijk vallen want in 2015 viel ik van de trap en brak mijn schouderblad en in 2016 viel mijn man van de trap en scheurde zijn bovenbeen spier. Wekenlang een ziekenhuisbed in de woonkamer, verzorgen, voeten wassen 😉 en alle taken die hij normaal gesproken in en om het huis doet kwamen nu op mij neer.

Na een paar dagen vakantie in Lourdes met mijn moeder en zus, kreeg ik vreemde klachten en bleek dat ik een infectie had aan mijn longen. Dit was de oorzaak van die rara symptomen. Mijn dochter brak haar pols bij de gym en mijn zoon had last van zijn kraakbeen in zijn knie. Gezondheid is echt het belangrijkste wat er is. Je bent gezegd als je gezond bent. De mooie dingen van al deze lichamelijk misère is dat we er als gezin voor elkaar waren en elkaar hielpen. Ook toen we voor de kerst alle vier tegelijk de griep hadden en op de bank lagen had dit ook iets “gezelligs”.

De Yogaboerderij heeft het afgelopen jaar flinke stappen gezet, zeg maar gerust sprongen gemaakt. Als ik terug kijk ben ik ook super trots en dankbaar voor het vertrouwen dat mijn leerlingen in Lelystad en mijn online yogaleerlingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland in mij hebben.

Trots op:

 • Dat er nog steeds nieuwe mensen, jong of oud, kennis komen maken met mij , mijn yogalessen met een thema en de yogaboerderij voor LIVE 
  yogalessen bij mij in de studio in Lelystad;
 • Twee fantastische online chakra challenge’s met meer dan 3500 mensen;
 • Het online “7 weken chakra yoga programma” was al twee keer een succes en start in februari 2017 voor de 3e keer;
 • Mijn nieuwe online programma wat direct start, “de 7 spirituele wetten van succes/yoga “ nav de boeken van Deepak Chopra.
  Dit zijn is een prachtige yogaserie met levenslessen;
 • De online Ouder en kind Yogalessen. In de studio is er zondag 15 januari nog een live workshop ouder en kind voor jongere kind en oudere kind.
 • De Feetup cursus die ik gedaan heb in Hamburg. (Er volgen leuke workshops in 2017, voor leerlingen en yogaleraren);
 • De wekelijkse online webinaryoga lessen. Ik geef live yoga in de studio en de yogaleerling in haar eigen woonkamer en kan live met me communiceren via de chat.
  Na afloop krijgt ze de les op video.Ik schrijf “ze” want op dit moment zijn het alleen nog maar vrouwen. Je kunt op ieder moment starten;
 • Het behalen van het 2e jaar van de Do-In Yoga opleiding in Leiden;
 • Gerard van Ommen die twee keer heeft gefilmd namens omroep Flevoland. Binnen de dijken, en Struinen;
 • Ik stond in de glossy “Suzan”;
 • Ik sta nu op dit moment in de dubbel dikke kersteditie van de “Nieuwe Revu”;
 • Mijn nieuwe challenge “Yoga en Astrologie” die start op 17 januari is bijna klaar qua opnames en werkboeken. Meedoen is GRATIS;
 • Mijn nieuwe website van De Yoga Business Coach speciaal voor yogadocenten of mensen die yoga als onderdeel inzetten in hun praktijk is online gekomen
  met GRATIS programma zoals “zakelijk zijn in yoga” en de “Namasté – challenge” en zelfs al twee personen die ik geholpen heb met business coaching.
 • Maar het meest trots ben ik op het zelf herstellende vermogen van mijn lichaam en dat mijn gezin en ik gezond zijn!

Ik wil je graag nog wijzen op de speciale aanbieding die ik dit jaar nog voor je heb.
Als je de 7 weken chakra yoga boekt vóór 31 december 23:59 dan betaal je 197,00 maar ontvang je de 7 bonuslessen van experts en de spiksplinternieuwe zeven  spirituele wetten van succes van Deepak Chopra twv 79,00 er GRATIS bij.

Ik hoop dat je ook op een positieve manier kunt terugkijken naar 2016 . Ook al was er iets negatiefs dan valt er altijd een positieve boodschap voor jezelf uit te halen. Niets gebeurt voor niets. Je komt er altijd sterker uit. En je houdt er een nieuwe trap met anti slip strips aan over 😉

Ik wens je fantastische jaarwisseling en een liefdevol en ontspannen 2017!

“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.