Donderdag: De wet van intentie en wens.

You are here: Home / 7 spirituele wetten van Deepak Chopra / Donderdag: De wet van intentie en wens.

Donderdag: De wet van intentie en wens.

wens

Tijdens de yogacruise op een houten gűlet in Turkije van 12 t/m 19 september zal ik iedere dag de spirituele wetten van Deepak chopra gaan behandelen. Op donderdag staat de 5de wet centraal en deze is ” De wet van intentie en wens.”

Bij deze wet is het van belang dat je je eigen lichaam niet ervaart als gescheiden van het universum. Richt je aandacht dan op datgene wat je wilt zodat dat sterker kan worden. Als je wilt dat er iets is minder wordt trek je aandacht daar juist uit terug. Je intenties hebben een organiserende kracht. De wet wordt ondersteund door de natuur.

De drie belangrijkste dingen bij deze wet zijn:
– Wees duidelijk in wat je wens en intentie is.
– Heb vertrouwen in de uitkomst.
– Wees met alles wat je doet met je aandacht in het heden.

Een mooie ademhalingsoefening die hierbij kan horen is : De Golfademhaling / De verkoelende ademhaling. Want als je je wens en intentie uitspreekt en het vertrouwen waard bent dan trek je overvloed van wat je wilt net als een golf.

Je maakt van je tong een soort rietje waar je door in en uitademt. Lukt dit niet ivm je tongspieren dan kun je het puntje van je tong tegen je gehemelte (achter je tanden plaatsen). Je ademt dan verkoelende lucht in omdat het over je tong naar binnen wordt gezogen en ademt uit als een soort ruis van de zee of de wind.

De ademhalingsoefening is ook fijn om te doen als het warm weer is en je kunt nergens wat te drinken kopen. Maar ook  bij koorts of als je een opvlieger voelt opkomen.

Hier zie je nog de Periscope uitzending van 30.07.2015 waarin ik korgt wat vertel over deze wet.
Wil je me ook volgen op Periscope? Kijk dan bij DeYogaboerderij.

Wil je meer weten over de 7 spirituele wetten van Deepak Chopra? En hoe we deze kunnen gaan toepassen in de yoga? Ik heb hier ook een online yogaprogramma van gemaakt. Deze heet de 7 wetten van Succes/Yoga. Deze start direct. Meer informatie vind je HIER. 

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Je kunt ook de Facebookpagina liken van De Yogaboerderij . Maar we zijn ook te volgen op Twitter, Pinterest en Periscope.

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.