Aartsengelen

You are here: Home / Aartsengelen

Herken je dit?

Je wordt wakker om 3:33 uur, je betaalt aan de kassa een bedrag van 5,55 euro en je wordt getriggerd door de dubbele cijfers. Ik zoek dan altijd op wat deze cijfers betekenen, want het zijn tekens van een engel die me iets wil vertellen.

Engelen geven ook boodschappen via veertjes, een droom of een liedje op de radio.

Ik vind het prettig om een engelenkaart te trekken bij een vraag of aan het einde van de yogales. Het is verbazingwekkend hoe fijn de antwoorden op de kaarten zijn.

Dit is waarom ik deze aartsengelen yogaserie heb gemaakt. Het geeft je inzicht in de aartsengelen, waar ze voor staan en waar ze je bij kunnen helpen op psychisch en lichamelijk vlak.

Wat zijn aartsengelen?

Aartsengel komt uit het Grieks, Αρχάγγελος/Archángelos en betekent opperboodschapper.

Het is de benaming van een aantal aartsengelen die een bijzondere plaats innemen. Ze komen voor in het jodendom, het christendom en de islam. De voornaamste aartsengelen zijn Michaël, Gabriël, Rafaël en Uriël. De meeste namen van aartsengelen eindigen op el. Dit is een verwijzing naar God.

Je kent vast de bijbelverhalen over engelen, zoals over de aartsengel Gabriël. Deze aartsengel brengt de boodschap dat Maria zwanger is en hij staat ook bij de steen van de grot waar Jezus na zijn kruisiging ligt.

De engelen die ik behandel tijdens deze aartsengelen yogaserie zijn:

Aartsengel Gabriël – God is mijn kracht.

Aartsengel Michaël – Hij die op God lijkt/die is als God.

Aartsengel Raphaël – God geneest.

Aartsengel Raziël – Het geheim van God.

Aartsengel Uriël – Vuur van God/licht van God.

Aartsengel Sandalphon – Boodschapper van God/broeder.

Aartsengel Zadkiël – Rechtvaardigheid van God/genade van God.

Aartsengel Metatron – Zetel van de ziel/licht van God.

   

Voor wie?

Als je interesse hebt in yogalessen met inzicht en een boodschap;
Als je interesse hebt in Engelen;
Als je yogadocent bent en inspiratie nodig hebt.

Wil je meer leren over de aartsengelen?

Ik heb acht prachtige e-boeken gemaakt. In ieder e-boek staat een theoretische uitleg per aartsengel, zodat je weet wat de taak is van deze engel, welke etherische olie, edelsteen, etcetera erbij hoort en er is een serie met houdingen opgenomen als ik die behandeld heb tijdens de yogales,
bijvoorbeeld een gezichtsmassage, de Drakenserie, een Liefdes bewegingsmeditatie, de Aardegroet, de Dru Yoga Zonnegroet en de Grote Maangroet.

Er zijn acht yogavideo’s waarin steeds één aartsengel centraal staat. In elke video doen we een beginmeditatie, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en een heerlijke geleide eindvisualisatie die allemaal betrekking hebben op de betreffende aartsengel.

Na deze acht lessen weet je alles over de betreffende engelen en weet je welke engel bij welke lichamelijke of geestelijke ongemakken verlichting geeft. Je bent je ervan bewust welke engel je kunt aanroepen in welke situatie. Je ervaart rust, vertrouwen in de engelen, balans in je lichaam en geest en een verbinding met het geheel.
Je weet dat je er niet alleen voor staat, maar dat de engelen de boodschappers zijn. Dat ze er zijn om je te beschermen en je leven te verlichten, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en lekkerder in je vel zit.

Deze yogaserie is ook interessant voor collega yogadocenten om inspiratie op te doen.

Wat heb ik jou te bieden?

*Je hebt direct toegang tot acht videolessen waarin we houdingen, ademhalingsoefeningen, massage bij jezelf, yogaseries en een geleide visualisatie doen bij de betreffende aartsengelen.

*Acht E-boeken met daarin de theoretische uitleg over de aartsengelen en een serie houdingen als die behandeld zijn tijdens de les.

*Inzicht en bewustwording van de aartsengelen.

*Acht geleide visualisaties in audio. 

* Besloten Facebookgroep waar je eventuele vragen kunt stellen. 

 

   

Wat krijg je?

8 Yoga videolessen

8 Audio’s met de geleide visualisaties

8 E-boeken met uitleg

Wat hebben engelen met dubbele getallen te maken?

De Engelen willen ons antwoorden en begeleiding geven op diverse manieren. Ze proberen onze aandacht te krijgen door middel van dubbele getallen op de klok of getallenreeksen. Het is een teken van hun liefde en kracht. Hoe vaker je deze tekens opmerkt, hoe frequenter je ze zult zien.
Als je je eenmaal bewust bent van de dubbele cijfers, ben je klaar om de communicatie van de engelen te begrijpen.

Om aan te sluiten bij communicatiewijze van de engelen bestaat de prijs voor dit programma ook uit dubbele cijfers, namelijk 99 euro.

99 betekent “De voltooiing van een grootse evolutionaire cyclus. Tijd voor een nieuwe spectactulaire stap vooruit”. Dus maak jouw stap vooruit ga samenwerken met de engelen doormiddel van deze bijzondere, magische aartsengelenyogaserie.

Wil jij mee doen aan dit programma?

Meld je dan nu meteen aan!

Direct toegang tot alle lessen

Aartsengelen

99
  • Direct toegang tot alle lessen .
  • 8 Videolessen waarin we houdingen, ademhalingsoefeningen, massage bij jezelf, yogaseries en een geleide visualisatie doen bij de aartsengelen.
  • 8 E-boeken met de theoretische uitleg per aartsengel en foto-uitleg van een onderdeel dat behandeld is tijdens de les.
  • 8 audio’s met geleide visualisaties.
  • Besloten Facebookgroep
Boek nu!

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben online yogadocent en ik geef elke week tien live yogalessen in mijn yogastudio, De Yogaboerderij in Lelystad, en een webinaryogales.

Ik vind het fijn om een engelenkaart te trekken voorafgaand aan mijn yogales of ik laat yogaleerlingen een kaart trekken na afloop van de les. Ik ben gefascineerd door de boodschappen van de engelen en door de juistheid ervan.
Aartsengelen horen bij een bepaald chakra, ze hebben een kleur, ze hebben mannelijke of vrouwelijke energie en ze hebben hun eigen erbij passende edelsteen.
De ene aartsengel is beschermheilige voor schrijvers en journalisten en de andere voor artsen en de wetenschap.
Super interessant om te weten welke aartsengel bij welke beroepsgroep hoort.

Omdat ik meer over de aartsengelen wilde weten, heb ik besloten om een aartsengelen yogalessenserie te ontwikkelen. Ik heb er zelf veel van geleerd en er inzichten door gekregen. Dit wil ik graag met je delen.

Alvast bedankt voor je tijd en tot snel.

Liefs,

hand

www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Aartsengelen

99
  • Direct toegang tot alle lessen .
  • 8 Videolessen waarin we houdingen, ademhalingsoefeningen, massage bij jezelf, yogaseries en een geleide visualisatie doen bij de aartsengelen.
  • 8 E-boeken met de theoretische uitleg per aartsengel en foto-uitleg van een onderdeel dat behandeld is tijdens de les.
  • 8 audio’s met geleide visualisaties.
  • Besloten Facebookgroep
Boek nu!