Beweeg je nek en schouders weer soepel en vrij voor YOGADOCENTEN

You are here: Home / Beweeg je nek en schouders weer soepel en vrij voor YOGADOCENTEN
17 oktober 2017
Wanneer:
11 november 2017 @ 13:30 – 16:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2017-11-11T13:30:00+01:00
2017-11-11T16:30:00+01:00
Waar:
De Yogaboerderij
Rivierenlaan 240
8226 LH Lelystad
Nederland
Kosten:
37,50
Contact:
Corine van Zoelen
06-51874415
Beweeg je nek en schouders weer soepel en vrij voor YOGADOCENTEN @ De Yogaboerderij | Lelystad | Flevoland | Nederland

Deze workshop is speciaal voor YOGADOCENTEN.

Nek en schouder klachten onstaan vaak door overbelasting of te lang een houding aannemen. Er is te weinig variatie in het bewegen. Ook de stress respons (hoe ga je met stress om?) speelt een erg belangrijke rol bij het ontstaan van deze klachten.

De aanpak van nekklachten is vaak gericht op het bestrijden van de symptomen. Er worden pijnstillers, ontstekingsremmers of spierontspanners voorgeschreven. Ook therapeuten proberen dezelfde symptomen te bestrijden d.m.v. massage, tens of ‘dry needling’. Maar dat neemt de oorzaak niet weg!

Tijdens deze yogales krijg je als yogadocent theorie en achtergronden om te delen met je yogaleerlingen hoe ze het heft weer in eigen handen nemen. We gaan aan de slag met houdingen om de nek en schouders los te maken, om ruimte te maken in de borstkas en het schoudergewricht en door bewust te worden van het schouderblad en de beweegpatronen. Doordat je schouder de ruimte krijgt om vrij te bewegen hoeft ook de nek niet meer mee te helpen (wat vaak het geval is). Pijn en stijfheid in de bovenrug en nek zullen hierdoor verdwijnen.

Aanmelden kan via : info@afstemchallenge.nl

Afzeggen uiterlijk 3 dagen van te voren. Daarna rekenen we op je en houden we je plek vrij en ben je verplicht tot betaling.
Mocht je zelf echt niet kunnen dan mag je uiteraard iemand anders in je plaats laten komen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.