Kennismaken Critial Alignment Yoga

You are here: Home / Kennismaken Critial Alignment Yoga
19 januari 2018
Wanneer:
27 januari 2018 @ 10:00 – 12:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-01-27T10:00:00+01:00
2018-01-27T12:00:00+01:00
Waar:
De Yogaboerderij
Rivierenlaan 240
8226 LH Lelystad
Nederland
Kosten:
25,00
Contact:
Corine van Zoelen
06-51874415
Kennismaken Critial Alignment Yoga @ De Yogaboerderij | Lelystad | Flevoland | Nederland

Wanneer?        Zaterdag 27 januari 2018
Waar?              De Yogaboerderij
Hoe laat?         10:00 – 12:00 (voor iedereen)
Door wie?        Irene Vos
Kosten?            €25,00 p.p.

Yoga is niet alleen maar één keer in de week op de yogamat’, zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yogaoefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven. Daar gaat het om!

Door Critical Alignment Yoga werk je aan een betere lichaamshouding. Je voert overbodige spanningen af. Het is letterlijk, overbodige ballast van je af laten glijden. Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

De stand van lichaam bepaald hoe je voelt!
Bij Critical Alignment Yoga maken we gebruik van hulpmiddelen zoals, rolletje, stripje, om spanning op te lossen waar je niet gemakkelijk bij kan. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam om in te kunnen bewegen.

Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

Ook een fijne workshop voor mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de opbouw van hun lichaam. Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn, ook als je een andere yogavorm beoefent of yogadocent in welke vorm dan ook bent

Wil je al kennismaken met deze vorm vraag haar gratis video aan: www.yogaommen.nl

Opgeven: info@afstemchallenge.nl   Direct boeken kan HIER.

 Direct boeken kan HIER.

Leave a Reply

Your email address will not be published.