Derde Oog openen/Pijnappelklier activeren

You are here: Home / Derde Oog openen/Pijnappelklier activeren
3 december 2017
Wanneer:
10 december 2017 @ 19:30 – 21:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2017-12-10T19:30:00+01:00
2017-12-10T21:30:00+01:00
Waar:
De Yogaboerderij
Rivierenlaan 240
8226 LH Lelystad
Nederland
Kosten:
25,00
Contact:
Corine van Zoelen
06-51874415
Derde Oog openen/Pijnappelklier activeren @ De Yogaboerderij | Lelystad | Flevoland | Nederland
Derde Oog openen/Pijnappelklier activeren
 
Ira Nagel: “Tijdens mijn reis vorig jaar in India leerde ik van een Baba in Rishikesh wat technieken om je derde oog te openen ofwel je pijnappelklier te activeren.” Je pijnappelklier is een mini kliertje en deze bevindt zich in het midden van je hersenen achter je ogen en is de verbinding met de mystieke wereld. Meestal is de pijnappelklier verkalkt door kraanwater, fluoride, slecht voedsel e.d. maar je kunt met oefening deze openen.
 
Als je de pijnappelklier activeert kun je meer in energie waarnemen en je perceptie wordt intenser. De technieken kunnen heel snel werken, maar je moet het natuurlijk blijven bijhouden om je waarnemingen te verscherpen. De pijnappelklier hangt ook samen met lucide dromen, uittredingen en met astrale ontmoetingen.
 
Als ik wat oefeningen doe heb ik diezelfde nacht nog een lucide droom, uittreding of astrale ontmoeting, maar dan ben ik wel wat meer thuis in deze wereld. Desalniettemin: als ik het kan, kun jij het ook, oefening baart altijd kunst.
Er zijn oefeningen die we doen met onze ogen, meditaties, er zijn klank oefeningen, een spiegelmeditatie. Kortom: we gaan dus lekker aan de slag.
Aan het eind van de avond volgt er een korte massage op het hoofd. Omdat je dan al wat geoefend hebt en je al wat meer open staat, kun je hoogstwaarschijnlijk ook kleur waarnemen. Je krijgt de oefeningen ook mee om thuis te blijven doen.
 
Ook geef ik je meer achtergrond informatie over de pijnappelklier.
Ira komt van ver en we rekenen op je komt. Annuleren kan tot uiterlijk 3 dagen van te voren.
Hierna betaal je zo ie zo voor je gereserveerde plek bij deze workshop.
Opgeven: info@afstemchallenge.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.