Inzichten van Business Bootcamp:

You are here: Home / Business Bootcamp / Inzichten van Business Bootcamp:

Ik heb dankzij Business Bootcamp afgelopen weekend nu een Blog aangemaakt. Ik had een beetje een idee wat ik kon verwachten nav de gratis filmpjes die ik al had gekeken via Open Circles Academy. Maar dit was echt overweldigend! We werden al enthousiast begroet door het E-team die onze kaart scande waar een luid gejuig uitkwam. In de zaal klonk gezellige en luide muziek. Er waren veel mensen die al vaker waren geweest. Ik vroeg me af waarom ga je nog een keer?
Nu weet ik het, er komt zoveel nuttige informatie op je af dat kun je allemaal niet in een keer onthouden ook al schrijf je alles op. De dagen zijn lang maar dit heb je niet in de gaten omdat je in de energie blijft. Er wordt heerlijk gemasseerd, gedanst en high 5’s gegeven. Totale vreemden werden genkuffeld en niemand stond er van te kijken. Iedereen was zeker uit zijn comfort-zone!
Het eten was heerlijk, de uitleg duidelijk en met humor verteld. Nav het bijenkorf spel stroomde mijn mailbox vol. Heel veel nieuwe (zakelijke)contacten via mail, linkdin en via Facebook. Kortom het was een super weekend en heb het ook al aan vele aangeraden en misschien wordt ik ook iemand die al eerder is geweest en waarvan een ander denkt “waarom ga je nog een keer?”

Tevens heb ik veel zakelijke inzichten gekregen:
1. Ben al op de goede weg, maar het is nog steeds een hobby dit wordt vanaf nu een echt Business.
2. Mijn Social media en nieuwsbrief aanpassen.
3. Samenwerken is heel belangrijk in een team en juist door verschillende strategieen te gebruiken.
4. Leren om te vragen, want vragen kost je niets maar kan je veel opleveren.

Met een blog is de eerste stap voor social media gezet. Een team is al gevormd binnen De Yogaboerderij want er staan veel interessante, ontspannen en creatieve workshops in de toekomst op de agenda. 
Aangezien vragen niets kost wil ik je vragen om te reageren/comment op de workshops. Ken je nog iemand die interesse heeft in een van deze workshops/lezingen of zelf een leuke workshop kan geven? Wat voor workshop zou jij graag willen volgen bij De Yogaboerderij?

Als jij een comment schrijft voor as vrijdag maak je kans op een gratis (kinder)yogales!

Ben je nieuwsgierig wat jij kunt leren bij Business Bootcamp ? Neem een kijkje op hun site.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.