team

You are here: Home / team
GRATIS Yogatips tegen hoofdpijnklachten

corine van zoelen, bron, boek Astrologische Almanak 2015

Corine van Zoelen

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben Yoga Business Coach en  integrale yogadocente voor volwassenen en kinderyogadocent voor kinderen en tieners in de leeftijd van 4 tot 17 jaar bij de Yogaboerderij in Lelystad. Ik verzorg de lessen Kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga en yoga light (mensen die om wat voor reden dan ook lichamelijk lichtere houdingen aangeboden krijgen). Maar ook Do-In yoga, Feetup Yoga en Surprise Yoga.

Ik heb gekozen voor de naam “De Yogaboerderij” omdat een boerderij staat voor rust en ruimte. Yoga geeft rust en ruimte, in je hoofd en in je lichaam. Op een boerderij komen dieren voor en in de yoga komen (boerderij) dierhoudingen voor, zoals de hond, de kat, het paard, de kop van de koe maar ook andere dierhoudingen zoals: de cobra, de kameel en de vis.

Yoga is voor mij een heerlijke manier om helemaal volledig tot rust te komen en te ontspannen.

Eva van Leeuwen

Mijn naam is Eva van Leeuwen. Getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Van kinds af aan is het mijn passie om met bewegen bezig te zijn, wat resulteerde in een sportopleiding aan de CALO (docent lichamelijke opvoeding). Tijdens mijn studie ben ik de fitnessbranche ingerold en heb me voornamelijk gericht op het geven van groepslessen en sinds een paar jaar ook yoga.

Bij de yogaboerderij zal ik de kinderyoga  en yin yoga lessen verzorgen.

Hopelijk mag ik je eens verwelkomen op de mat.

Jedidjah Companje

Mijn naam is Jedidjah Companje. Ik ben yogadocent bij De Yogaboerderij en daarnaast ondersteun ik Corine met de praktische klantsupport. In juni 2018 heb ik de versnelde docentenopleiding deugdenyoga met succes afgerond en kon daarna gelijk beginnen met lesgeven bij De Yogaboerderij. Een heerlijke plek waar ik al met plezier zelf yoga deed en waar ik met voldoening les geef. Ik geef de tieneryoga, de yoga light lessen en daarnaast hatha yoga.

Yoga is voor mij de ideale manier om weer soepel te worden in je lichaam, waardoor je ook weer rust krijgt in je hoofd. Door het doen van yoga laat je alle energie weer stromen waardoor je uiteindelijk echt in balans kunt komen.

 

Eva Kooij

Mijn naam is Eva Kooij. In mei ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Nadat ik op jonge leeftijd RA (reuma) heb gekregen heeft het beoefenen van yoga en meditatie mij geholpen om weer opnieuw in verbinding met mijn lichaam te komen. Zo ben ik nog altijd geïnspireerd om te blijven leren op dit gebied en dit te delen in mijn lessen. Ik ben dankbaar dat ik mijn passie voor yoga vanaf september 2018 mag delen op De Yogaboerderij in de vorm van yin yoga.

 

Wil je les geven in De Yogaboerderij

De Yogaboerderij is gevestigd aan het woonhuis op de Rivierenlaan 240 A. Het is een sfeervolle, frisse en ruime yogaruimte. Er zijn yogamatten, dekentjes, meditatiekussens, yogablokken, yogariemen en lavendel oogkussentjes aanwezig.

De ruimte (45m2) wordt per dagdeel verhuurt gedurende de week. Het is ook mogelijk om de ruimte te huren als bedrijfsruimte voor zzp’ers. De praktijkruimte is ook flexibel te huur per dagdeel; ochtend, middag, avond of in het weekend.

Dit kan voor o.a. eenmalige workshops, cursussen, lezingen, als vergaderruimte, spreekkamer, coaching, massage, dans, yoga, meditatie, creatief, vergaderingen etc. Aanwezig zijn yogamatten, dekentjes, meditatiekussens, yogablokken, yogariemen en lavendel oogkussentjes, whiteboard, aanrechtje, waterkoker, toilet en gratis parkeren. Koelkast en oventje zijn op aanvraag. De ruimte ligt op 750 meter afstand van de afrit van de A6.

Voor informatie mail naar: info@deyogaboerderij.nl