12 meridianen online!

You are here: Home / De Yogaboerderij / 12 meridianen online!

12 meridianen online!

Vorige week schreef ik al dat het eraan zit te komen en ik ben super blij want vandaag is de dag dat mijn nieuwste online programma “12 meridianen” op mijn website staat. Maanden heb ik eraan gewerkt.
Ik heb een super tof aanbod voor jou als je binnen een dag beslist!
De afgelopen tijd heb ik circa 3500 mensen mogen inspireren met de chakra challenge en 100 mensen dmv mijn online “7 weken chakra yoga programma”.Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam. De meridianen zijn energiebanen in je lichaam die je niet ziet maar wel kunt voelen. Iedere twee uur is er een meridiaan actief. Dit werkt via de Chinese klok.

Waarom is het belangrijk om met gezellige mensen te lunchen van 11 tot 13 uur?
Waarom hebben baby’s een huiluurtje tussen 17 en 19 uur?
Waarom wrijf je over je bovenarmen als je het koud hebt?
Waarom word je vaak rond 3 uur in de nacht wakker?
Dit en nog veel meer ga je leren en ervaren tijdens dit online yogaprogramma.

Ik heb twaalf prachtige werkboeken gemaakt. In ieder werkboek is de theoretische uitleg per meridiaan en de meest toepasbare drukpunten op een meridiaan die je kunt stimuleren en een serie met houdingen mocht ik die behandeld hebben tijdens de yogales. Zoals bijvoorbeeld de Zonnegroet, Zittende Maangroet, Makko Ho strekkingen e.d.
Er zijn twaalf hathayogavideo’s waarin in elke video één meridiaan centraal staat. In de video doen we een beginmeditatie, uitleg drukpunten, meridiaan strekkingen, massages bij jezelf (hand, voet, buik, hoofd en zelfs rug), ademhalingsoefeningen en een heerlijke geleide eindvisualisatie.

Na deze twaalf lessen leer je je lichaam beter begrijpen en weet je hoe jouw biologische ritme aan de hand van de Chinese klok werkt. Als je hier naar leeft en rekening houdt met de meridianen, leer je je rust te pakken op het juiste tijdstip. En voel je je beter in je vel, rustiger, heb je meer connectie met je hart, slaap je beter. Mocht je toch wakker worden om 3 uur, dan weet je wat te doen. Dit geeft zoveel meer balans voor jezelf en dat werkt door in je dagelijkse leven. Je bent overdag meer uitgerust, functioneert beter op je werk en geniet van het leven.

Meer informatie over de 12 meridianen vind je HIER Als je de 12 meridianen wilt bestellen krijg je direct toegang tot deze 12 lessen via deze LINK.
Gebruik de code “blog” (kleine letters en druk op de groene knop) en je ontvangt er GRATIS als bonus, het online programma “De 7 spirituele wetten van Succes van Deepak Chopra” twv 97,00, bij.
Deze actie is één dag geldig tot en met morgenavond 19 april 23:59.

Graag tot ziens bij de online meridianen yogalessen!

Fijne dag!


“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.