Aartsengel Gabriel

You are here: Home / De Yogaboerderij / Aartsengel Gabriel

Aartsengel Gabriel

(uit de orakelset “aartsengelen van Doreene Virtue”)

Sinds kort ben ik in de Yogaboerderij, Lelystad begonnen met Engelenyoga.
Bij iedere yogales staat er een Engel centraal. Nav de eigenschappen van de engel heb ik een yogales ontwikkeld. Deze week behandel ik de Aartsengel Gabriel.

Ik heb hier ook een online yogaprogramma van gemaakt. Deze heet de Aartsengelen. Deze start direct. Meer informatie vind je  HIER.

Aartsengel Gabriël = God is mijn kracht.

Zijn focus is op: creativiteit en wordt ook gebruikt voor het opheffen van angst. Geeft leiding en ontwaken en zuivering.

De aartsengel Gabriël is de beschermengel van: mensen met een kinderwens door middel van zwangerschap of adoptie. Hierdoor hoort hij bij verloskundigen en bij alles dat met geboorte te maken heeft.

Het is ook de engel van verkondiging, barmhartigheid en openbaring. Hij ondersteunt schrijvers, artiesten en journalisten bij het schrijven van helende boodschappen en helpt ze bij het uiten van hun creativiteit.

Hij brengt nieuwe krachtige energie waardoor je vrij van angsten zult worden en in je kracht komt te staan. Door hem ben je veilig en beschermd en kun je de leiding op je nemen en creatieve oplossingen bedenken.

Hij leert ons voor onze mening uit te komen en onwaarden tegen te spreken. Hij leert ons onze stem te gebruiken om te genezen, te inspireren en om pijn te verzachten.

De kleur die erbij hoort is: oranje/blauw/koper.

De energie is: vrouwelijk en mannelijk.

De edelsteen die erbij hoort is: donkergele citrien.

Etherische olie: olie die zorgt dat je adviezen krijgt in je slaap: basilicum, dillezaad, engelwortelzaad, kaneel, koriander, melissa, roos otto, scharlei, steranijs.

Dierenriemteken: kreeft.

Het Chakra dat erbij hoort is: 2de chakra/5de chakra.

Ook nu staan er in verschillende boeken zaken vermeld over Gabriël 2de(oranje) en 5de (blauw) chakra. Aangezien hij de boodschapper is van het woord van God en beschermheilige van de journalisten en schrijvers, vind ik 5e chakra, het chakra van communicatie, beter bij deze engel passen.

Taak op engelengebied: hij is samen met Michaël de enige engel die in het Nieuwe Testament voorkomt. Hij brengt het nieuws. Gabriël kondigt de geboorte van Jezus aan bij Maria en was aanwezig bij de dood van Jezus. Hij waakte bij het graf en gaf het nieuws van zijn opstandig aan de leerlingen door. In de Koran laat hij (Jibril) Mohammed ontwaken om de Koran te dicteren.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: onderrug, lagere ingewanden, onderbuik, nieren, spijsvertering, bronchitis en astma, helpt bij de overgang, balanceert hormonen en verhelpt constipatie.

Helpt bij verdriet, rouw en verlies. Vergroot vreugde, creativiteit, optimisme en positieve levensvisie. Helpt bij angsten en fobieën.

Element: water.

Bron: De engelengids van Hazel Raven.

Wil je zelf ook een keer komen in de studio voor een proefles? Mail dan naar info@afstemchallenge.nl

Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

 

Fijne dag!


“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.