Aartsengel Raziël

You are here: Home / De Yogaboerderij / Aartsengel Raziël

Aartsengel Raziël

(uit de orakelset “aartsengelen van Doreene Virtue”)

Op dit moent ben ik in de Yogaboerderij, Lelystad bezig met Engelenyoga.
Bij iedere yogales staat er een Engel centraal. Nav de eigenschappen van de engel heb ik een yogales ontwikkeld. Deze week behandel ik de Aartsengel Raziël.

Ik heb hier ook een online yogaprogramma van gemaakt. Deze heet de Aartsengelen. Deze start direct. Meer informatie vind je  HIER.

Aartsengel Raziël: het geheim van God.

Zijn focus is op: intuïtie en inzicht. Hij is de kosmische vader en hij kent de geheime mysteries van het heelal.

De aartsengel Raziël is de beschermengel van: kunstenaars en acteurs om spirituele kennis te vergroten.

De kleur die erbij hoort is: indigo en regenboog kleuren.

De energie is: mannelijk.

De edelsteen die erbij hoort is: heldere bergkristal.

Etherische olie: om het voorhoofdchakra te reinigen, de geheimen van het universum te ontsluieren: benzoë, galbanum, jasmijn, kanel, laurier, rozenhout, tuberoos, wortelzaad. Om beter toegang te krijgen tot advies en voor een verhoogde bewustzijnstoestand: wierookhars, pepermunt, kruidnagelkiem, engelwortelzaad lindebloesem.

Het Chakra dat erbij hoort is: voorhoofdchakra, ajnachakra, 6de chakra.

Taak op engelengebied:

– Helpen bij spirituele groei.

– Het begrijpen van de geheimen van het universum.

Hij zorgt voor een bewuste verbinding met de “geest”.  Hij geeft ons een blik op het verleden, heden en de toekomst als het eeuwige nu. Hij staat boven op de berg Horeb om daar de geheimen van de mensen te verkondigen.

Als we zijn “inzichten” ontvangen, dan hebben we geen bevestiging van ons “begrip” van anderen nodig.

– Het herinneren en het helen van vorige levens. Een taak is ook om je te helpen bij je angsten. Waar komen deze vandaan? Uit dit leven of vanuit een ander leven? Waarom heb je een bepaalde fascinatie voor oorlogen, bepaalde leefwijzen etc.

Misschien zijn het gevoelens zoals angst, verdriet, pijn die je niet hebt verwerkt uit een ander leven. Je kunt de hulp inroepen van engel Raziel om je te helpen om deze ervaringen te herkennen en te begrijpen. Je kunt Michaël vragen om de koorden door te snijden en Uriël om je karma te balanceren. Zodat je een totale healing hebt.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: hypofyse, skelet, lagere hersenen, ogen en holten. Hij verwijdert negativiteit uit het skelet. Hij doodt bacteriën in voedsel, water en lucht. Hij zuivert vervuiling op alle niveaus. Hij helpt bij chronische klachten van holten, bij slapeloosheid, bronchitis, astma en longkwalen. Hij verlicht migraine en spanningshoofdpijn. Hij lost problemen met een overactieve schildklier op. Hij helpt bij nierklachten en diarree. Hij verlaagt hoge bloeddruk en verhelpt rugklachten, vooral ischias en spit.

Helpt bij emotionele en geestelijke zaken zoals: helpt je te focussen op zelfbewustzijn, zelfinzicht en zelfkennis. Bij emotionele instabiliteit. Hij verwijdert negatieve denkvormen. Hij bevordert telepathisch vermogen, intuïtie, helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid.

Voordat God de wereld schiep, leerde hij de kabbala (joodse mystieke traditie) aan de engelen. Adam ontving als eerste deze lessen, die hem door aartsengel Raziël in boekvorm werd gegeven, toen hij en Eva uit het Hof van Eden werden verjaagd.

Bron: De engelengids van Hazel Raven.

We hebben deze les de Egyptische zonnegroet gedaan. Wil je zelf ook een keer komen in de studio voor een proefles? Mail dan naar info@afstemchallenge.nl

Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

 

Fijne dag!


“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.