Aartsengel Uriël

You are here: Home / De Yogaboerderij / Aartsengel Uriël

Aartsengel Uriël

(uit de orakelset “aartsengelen van Doreene Virtue”)

Op dit moent ben ik in de Yogaboerderij, Lelystad bezig met Engelenyoga.
Bij iedere yogales staat er een Engel centraal. Nav de eigenschappen van de engel heb ik een yogales ontwikkeld. Deze week behandel ik de Aartsengel Uriël. 

Ik heb hier ook een online yogaprogramma van gemaakt. Deze heet de Aartsengelen. Deze start direct. Meer informatie vind je  HIER.

Aartsengel Uriël = vuur van God /licht van God.

Hij is één van de machtigste engelen en hij weerspiegelt het licht van God. Hij wordt geassocieerd met elektriciteit, donder, bliksem en plotselinge actie en heeft vaak een boek/boekrol met informatie over je levenspad of een staf vast.

Hij staat voor de kracht van onze eigen waarden en moedigt aan om onszelf te leren kennen. Je kan hem om hulp vragen als je twijfelt, bezorgd bent, als je verdwaald bent, je in de steek gelaten voelt of als je angstig bent. Hij brengt dan het licht van God dat vervolgens weer verlichting voor jou brengt.

Ik heb diverse boeken gelezen en er wordt overal iets anders geschreven. Het ene boek zegt rood /1ste chakra of geel /3dechakra. Ik heb zelf altijd gedacht 3de chakra, dus dat houd ik nu ook aan. Ik zal de informatie die bij het 1ste chakra hoort dan ook tussen haakjes en cursief gedrukt schrijven.

Zijn focus is op: verlichting en je helpen met je levensweg. Geeft verlichting van het goddelijke in ons. Zodat je weet wat de opdracht van je ziel is/innerlijke wijsheid. Wereldvrede, vrede en eenheid tussen landen.

De kleur die erbij hoort is: lichtgeel of robijnrood.

De energie is: mannelijk.

De edelsteen die erbij hoort is: amber of barnsteen.

Etherische olie: voor de innerlijke rust: anjer, hyacint, kamille, lavendel, mandarijn, melisse, mirte, sandelhout. Voor de moed: duizendblad, gember, grapefruit, kruidnagel, wierookhars.

Dierenriemteken: waterman.

Het Chakra dat erbij hoort is: 3de chakra  (1ste chakra).

Taak op engelengebied: brengt spiritualiteit in dagelijkse leven en zorgt dat we open staan voor wereldvrede en harmonie.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: geslachtsdelen en voortplantingsorganen, reguleert adrenaline in de bloedstroom, bloed, bloedsomloop, spieren, voeten, knieën en heupen.

Hij werkt verwarmend en vergroot fysieke energie en stopt verzwakking. Vergroot het vermogen om naar de wijsheid van het lichaam te luisteren.

De Engel activeert, verlevendigt en stimuleert wellust, verlangen en liefde. Heft energieblokkades in het systeem op. Zorgt voor actie, levenskracht, moed en doorzettingsvermogen. Hierdoor ervaar je innerlijke vrede en gemoedsrust.

Element: vuur (aarde).

Bron: De engelengids van Hazel Raven. 

We hebben deze les de Dru-Yoga zonnegroet gedaan. Wil je zelf ook een keer komen in de studio voor een proefles? Mail dan naar info@afstemchallenge.nl

Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

 

Fijne dag!


“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.