Aartsengel Zadkiël

You are here: Home / De Yogaboerderij / Aartsengel Zadkiël

Aartsengel Zadkiël

(uit de orakelset “aartsengelen van Doreene Virtue”)

Op dit moent ben ik in de Yogaboerderij, Lelystad bezig met Engelenyoga.
Bij iedere yogales staat er een Engel centraal. Nav de eigenschappen van de engel heb ik een yogales ontwikkeld. Deze week behandel ik de Aartsengel Zadkiël.

Ik heb hier ook een online yogaprogramma van gemaakt. Deze heet de Aartsengelen. Deze start direct. Meer informatie vind je  HIER.

Aartsengel Zadkiël, rechtvaardigheid van God/Genade van God.

Zijn focus is op: transformatie, transmutatie met de violette vlam, spirituele groei, kosmische alchemie.

De kleur die erbij hoort is: diep indigoblauw.

De energie is: mannelijk.

De edelsteen die erbij hoort is: amethist, amatrien, lazuursteen of Lapis Lazuli.

Je kunt je helderhorendheid versterken door een Lapis Lazuli bij je te dragen. Je kunt de lapis lazuli boven je wenkbrauwen neerleggen terwijl je liggend mediteert. Dit stimuleert je oorchakra’s.

Etherische olie: voor spirituele wijsheid. Om de hogere chakra’s te openen en de engelen te vagen om spirituele wijsheid en inzicht, kun je de volgende oliën gebruiken: lindebloesem, mirre, rozemarijn, benzoë, cipres, wierookhars, wortelzaad, salie en sandelhout.
Voor zuivering en aurareiniging door negatieve energie om te zetten in positieve. Door lavendelolie kun je negatieve emoties loslaten en het aura herstellen. Negatieve emoties trekken negatieve emoties aan. Maar voor zuivering kun je ook ananas, kamfer, melisse, niaouli, pepermunt, salie en citroen gebruiken.

Om heilige voorwerpen te wijden en om een ruimte te wijden voor meditatie, rituelen of om droomwerk te creëren: cederhout, hysop, salie, steranijs, verbena, zoete venkel, wierookhars.

Dierenriemteken: vissen.

Het Chakra dat erbij hoort is: kruinchakra, 7de chakra, sahasrara chakra.

Taak op engelengebied: hij is de engel van barmhartigheid of welwillendheid. Hij biedt troost als we in nood zijn.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: problemen met pijnappelklier, hoofd, kruin, hersenen, schedelhuid. Hij helpt tegen inwendige ontstekingen en tegen hartkloppingen. Hij verbetert de werking van het immuunsysteem. Hij helpt bij kneuzingen, zwellingen en zwarte ogen en vermoeide ogen. Hij versnelt het genezingsproces.

Hij helpt bij emotioneel herstel en verslavingen en hij verwijdert emotionele obstakels.

Hij helpt bij het herinneren van de lesstof tijdens een examen/toets, maar ook tijdens het helen van pijnlijke herinneringen, emotionele heling, bij het herinneren van je zielendoel, vergiffenis en mentale problemen.

Hij helpt bij meditatie en ontwikkelt de intuïtie. Hij wordt ingezet voor terugkeer naar vorige levens.

Element: vuur.

De engel wordt vaak afgebeeld met een dolk. Dit is de engel die Abraham ervan weerhield om zijn zoon Isaak op de berg Moriah te offeren.

Aartsengel Zadkiël wil je graag helpen bij diverse zaken in je leven. Als je merkt dat je moeite hebt met situaties en de mensen die betrokken zijn bij diverse zaken in je leven dan kan je deze rustgevende aartsengel uitnodigen in je leven.

Hij zorgt ervoor dat je mensen en situaties soepeler gaat bekijken, zodat je meer open staat voor vergeving van jezelf en anderen. Hierdoor krijg je ruimte voor creatieve oplossingen die je eerder niet kon zien. Hij geeft advies door herhalende antwoorden te fluisteren in je innerlijke oor (oorchakra). Hierdoor kom je beter in je kracht te staan en zul je spiritueel sneller groeien.

Hij roept de violette vlam aan om je te helpen met het reinigen van een slecht karma uit het (verre) verleden. Hierdoor krijg je meer vitaliteit in je leven.

Bron: De engelengids van Hazel Raven.

We hebben deze les de makko-ho oefeningen gedaan. Wil je zelf ook een keer komen in de studio voor een proefles? Mail dan naar info@afstemchallenge.nl

Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

 

Fijne dag!


“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.