Bergkristal

You are here: Home / De Yogaboerderij / Bergkristal

Bergkristal

Aquamarijn

Ik ben begonnen met een lessenserie over de kaarten van Anneke Agtenberg . Haar kaartenset heet deEssentie van Edele stenen.
Begin juni trok ze de aquamarijn uit haar kaartenset “Essentie van Edele Stenen”. Dit kun je terugvinden in haar Facebookpost.
Ze schrijft:
“De Aquamarijn
 Open jezelf, zo zegt de aquamarijn. Dat wat eerder is vastgezet, kan door je te openen, meer doorstromen. Met de aquamarijn als advieskaart mag je jezelf leren uiten. Het werkt verhelderend voor je. 
Het kan ook goed voor je zijn om je gevoelswereld op een creatieve manier te uiten door bijvoorbeeld te tekenen, schrijven, schilderen, beeldhouwen, dansen, toneelspel of acteerlessen. Het maakt niet uit wat je doet, als je maar op een creatieve manier uiting geef aan wat bij jou van binnen leeft. Dat maakt -hoewel je het nu nog niet begrijpt- de communicatie makkelijker.”

We hebben wat gedaan ivm communicatie , dus het 5e chakra. Maar ook omdat de kaat staat voor innerlijke geboorte hebben we een actieve zonnegroet gedaan. Iedere dag is weer een nieuw begin en kun je je weer verwonderen en mag je daar dankbaar voor zijn. Tenslotte hadden we een heerlijke eindvisualisatie waarin ook dankbaarheid centraal stond. Al met al ee heerlijke les.

Wil je een keer een yogales met een thema bijwonen bij De Yogaboerderij in Lelystad, neem dan contact op voor een proefles via info@afstemchallenge.nl  of als je verder weg woont neem dan een kijkje bij mijn online yoga programma’s.

Fijne dag!

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@deyogaboerderij.nl

Je kunt ook de Facebookpagina liken van De Yogaboerderij . Maar we zijn ook te volgen op Twitter, Pinterest en Periscope.

 

Bron : foto en tekst van facebookpagina van Anneke Agtenberg.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.