De Aartsengelen Yogalessen staan online!

You are here: Home / De Yogaboerderij / De Aartsengelen Yogalessen staan online!

De Aartsengelen Yogalessen staan online!

Vorige week schreef ik al dat het eraan zit te komen en ik ben super blij want vandaag is de dag dat mijn nieuwste online programma “Aartsengelen” op mijn website staat. Twee maanden heb ik eraan gewerkt.
Ik heb een super tof aanbod voor jou, als lezer van mijn mailtjes als je beslist voordat de Internationale Yogadag afgelopen is!
21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Yoga Dag. Wereldwijd zijn er deze dag duizenden yoga events. Het doel van Internationale Yoga Dag is om bij te dragen aan een betere wereld, die begint bij jezelf. Met yoga creëer je een positief effect op jezelf en hierdoor ook op jouw directe omgeving.
De afgelopen tijd heb ik circa 3500 mensen mogen inspireren met de chakra challenge en 125 mensen dmv mijn online “7 weken chakra yoga programma” en de “12 meridianen”.Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam. De meridianen zijn energiebanen in je lichaam die je niet ziet maar wel kunt voelen. Maar waarom dan Engelen?
Aartsengel komt uit het Grieks, Αρχ γγελος/Archángelos en betekent opperboodschapper.
Het is de benaming van een aantal aartsengelen die een bijzondere plaats innemen. Ze komen voor in het jodendom, het christendom en de islam. De voornaamste aartsengelen zijn Michaël, Gabriël, Rafaël en Uriël. De meeste namen van aartsengelen eindigen op el. Dit is een verwijzing naar God.

Ik heb zeven prachtige werkboeken gemaakt. In ieder werkboek is de theoretische uitleg per aartsengel en een fotoserie van een serie met houdingen mocht ik die behandeld hebben tijdens de yogales,

Zoals bijvoorbeeld een gezichtsmassage, de Drakenserie, een Liefdes bewegingsmeditatie, de Aardegroet, de Dru Yoga Zonnegroet en de Grote Maangroet.
De geleide visualisatie heb ik naast in de yogavideo ook los opgenomen op audio.
Er zijn zeven yogavideo’s waarin in elke video één aartsengel centraal staat. In de video doen we een beginmeditatie, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en een heerlijke geleide eindvisualisatie.

Na deze zeven lessen weet je alles over de betreffende engelen en weet je welke engel bij welke lichamelijke of geestelijke ongemakken verlichting geeft. Je bent je ervan bewust welke engel je kunt aanroepen in welke situatie. Je ervaart rust, vertrouwen in de engelen, balans in je lichaam en geest en een verbinding met het geheel.
Je weet dat je er niet alleen voor staat, maar dat de engelen de boodschappers zijn. Dat ze er zijn om je te beschermen en je leven te verlichten, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en lekkerder in je vel zit.
Dit geeft zoveel meer balans voor jezelf en dat werkt door in je dagelijkse leven. Je bent overdag energieker, ervaart rust en vertrouwen en functioneert beter op je werk en geniet van het leven.

Meer informatie over de Aartsengelen vind je HIER.
Als je de Aartsengelen wilt bestellen krijg je direct toegang tot deze 7 lessen via deze LINK.
Gebruik de code “engel” (kleine letters en druk op de groene knop) en je ontvangt GRATIS;
– één extra BONUS Engelenles,
– Het online programma “chakra challenge” twv 7,00,
EN je steunt indirect BECAUSE WE CARRY, opgericht door Yogadocente Steffi de Pous. Het is een stichting die fantastisch werk verricht voor vluchtelingen in Lesbos. Per verkocht Aartsengelen programma maak ik 7 Euro over.
LET OP: IVM Internationale yogadag is deze actie geldig tot en met woensdagavond 21 juni 23:59.

Graag tot ziens bij de online aartsengelen yogalessen!

Fijne dag,

“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.