De Chakra Challenge was super! Kom je bij mijn webinar?

You are here: Home / De Yogaboerderij / De Chakra Challenge was super! Kom je bij mijn webinar?

chakrachallenge 1Vandaag was het Blue Monday! Ik heb er niets van gemerkt en al die mensen die mee hebben gedaan met de Chakra Challenge ook niet, ze zijn allemaal ZEN het nieuwe jaar in gegaan. Ik had er zolang naar toe geleefde en nu is het voorbij. het was fantastisch bijna 1800 deelnemers voor de Charka Challenge en bijna 700 mensen in de besloten Facebookgroep.

Er is van alles gedeeld, ervaringen, foto’s, lief en leed. Binnen 7 dagen had ik er heel veel vrienden bij waarvan het leek alsof ik ze al jaren kende.

Alles werd gedeeld, rode kleding, cirkels, lievelingsgerechten, persoonlijke affirmaties en waarom, lievelingsliedjes, mandala’s en wat iedereen zo leuk vond!

IMG_2845       IMG_2846      IMG_2847

cirkels                                                mandala’s                            zelfs yoga vanuit een (rol)stoel

Enkele reacties:

Marijke: “Ik vond de eindvisualisatie met de verschillende beelden mooi. Vooral de foto van de eerste Amethist.””

Mildred: “Ik vond t leukste dat ik yoga heb leren kennen, en dat ik er ook echt ontspannen van werd”

Josien: ” Ik vind het leuk om te zien dat er muziek is die qua kleur past bij dat bewuste chakra. De lekkere recepten. De yogaoefeningen die soms toch echt wel een uitdaging zijn. En ook leuk is dat ik heb ontdekt hoe leuk Facebook is.”

Sasja: “Je laagdrempelige aanpak en de veelzijdigheid en variatie in de challenge.”

Jo: “Ik vond het heerlijk om weer eens met yoga bezig te zijn. Dat heb ik toch wel gemist de afgelopen 2 jaar.
Ook vind ik dat je het ontzettend mooi en goed hebt opgezet Corine. Uitgebreide mails met bijlages en verwijzingen. Duidelijke filmpjes die tot in detail verzorgd waren. Elke dag een ander kleur shirt en kleedje, behorende bij de chakra. Echt super allemaal. Heel veel dank!”

Ann: “Hoi Corine, ik ben ook blij dat jij deze chakra challenge gemaakt hebt … Ik heb genoten van dag 1 t/m dag 7 !! Ik had nooit gedacht dat yoga iets voor mij zou zijn met mijn CVS, fibromyalgie en 2 rughernia’s … maar het voelde zo goed toen ik het las op Facebook dat ik me toch ingeschreven heb …. En wat heeft het me deugd gedaan … Jij bent echt fantastisch …. Zo duidelijk en mooi gebracht, met zoveel extra info rond de chakra’s … HEERLIJK heart-emoticon Sommige oefeningen deed ik misschien wel wat krampachtig maar ik ben zo trots en blij op mezelf dat ik het toch maar lekker gedaan heb ! En er van genoten heb. De neusverfrissingsoef. en de zonnegroet, mandala, elke dag deed het me deugd jou mail te ontvangen en oefeningen te doen …. De gezichtsmassage, daar heb ik, denk ik, het meeste van genoten ,.. Aanraking = zo helend en aangenaam en zo deugddoend en hartverwarmend, als ik dan een keuze moet maken is het de gezichtsmassage en ogen ook ! Dikke dankjewel Corinne voor deze Challenge”

Gea: ” ik had niet gedacht dat deze week zo alomvattend zou zijn. leuk dat je alle zintuigen aanraakt tijdens deze challenge!”

En nog vele reacties meer! Ongelooflijk, ik ben zo dankbaar voor al die mooie reacties.

Nu is de challenge afgelopen maar ik ga tijdens mijn webinar op 19 januari 20:00 nog een afsluitende eindvisualisatie geven door de chakra’s heen. Ik vertel kort wat over mezelf en mijn yogapad, wat ik je te bieden heb voor het online yogaprogramma “7 weken Chakra Yoga” wat start op 6 februari.

Je kunt mijn programma winnen als je LIVE bij het webinar aanwezig bent en ik geef ook een mooie kortingscode voor mijn online yogaprogramma.

Als klap op de vuurpijl mag ik tijdens het webinar ook het onlineprogramma “Je hormonen de baas” twv 245,00 Euro van Carolien van de Kamp verloten. Ik heb een prachtige bonus yogafilm voor haar opgenomen. Dus nog meer reden om er Live bij te zijn morgen de 19de januari om 20:00.

Ik ben super trots op mijn  prachtige online yoga programma. Wil je er meer over lezen?
Kijk dan op www.deyogaboerderij.nl

 

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl

Hier vind je me op twitter, periscope, pinterest, instagram, youtube, LinkedInn , Katch en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.