De groenten en fruit apotheek

You are here: Home / De Yogaboerderij / De groenten en fruit apotheek

vijgen

Gisteren vertelde ik over mandala’s en dat als je een appel of kiwi doormidden snijdt je ook ene natuurlijk mandala ziet. Iemand maakt toen een opmerking op periscope over de hersenen en daardoor kwam ik op de walnoot die god is voor de hersenen. Ik zei dat ik er nog een artikel aan zou wijden. Bij deze.

Groenten en fruit zijn namelijk het beste medicijnen voor een goede gezondheid. Ze zijn op hun krachtigst wanneer ze rauw worden gegeten. Er zitten perfecte aanwijzingen in de voedingsmiddelen die duidelijk maken in welk deel van ons lichaam ze helpen!

Als je het leest is het eigenlijk wel heel logisch.

De groenten en fruit apotheek;
Een doorgesneden wortel lijkt op het menselijk oog. De pupil, de iris en de stervormige lijnen lijken perfect op het menselijk oog… De wetenschap heeft aangetoond dat wortelen gunstig zijn voor de bloedtoevoer en de functie van de ogen.

Een tomaat heeft vier kamers en is rood. Ons hart heeft vier kamers en is rood. Alle onderzoek toont aan dat tomaten vol lycopine zitten en puur voedsel zijn voor het hart en het bloed!

Druiven hangen in een tros die de vorm van een hart heeft. Elke druif lijkt op een bloedcel en onderzoek toont aan dat druiven een vitaliserende werken hebben op het hart en het bloed!

Een walnoot lijkt op een klein brein: een linker en rechter hemisfeer, bovenste grote hersenen en onderste kleine hersenen. De rimpels en plooien in de noot lijken precies op de hersenschors. Wij weten dat een walnoot helpt om meer dan 3 dozijn neurotransmitters voor een betere breinfunctie te ontwikkelen!

Kidneybonen genezen de nieren en onderhouden hun functionaliteit. Ze lijken natuurlijk ook precies op de menselijke nier.

Selderie, paksoi, rabarber en nog andere groenten lijken precies op beenderen. Deze versterken het beenderstelsel. Beenderen bevatten 23{2d44958692d46664ac0154bcc3b90ad9f6b273d5ccd2b0db82902f756d70785d} sodium.  Selderie, paksoi, rabarber bevat ook 23{2d44958692d46664ac0154bcc3b90ad9f6b273d5ccd2b0db82902f756d70785d} sodium. Als je niet genoeg sodium opneemt vanuit voedsel, onttrekt het lichaam het sodium aan je beenderen en maakt ze broos. Dit soort voedsel vult de sodiumbehoefte van het skelet aan.

Advocado’s en peren bevorderen de functie van de baarmoeder en de baarmoederhals. Ze lijken ook op een baarmoeder. Het schijnt dat als een vrouw 1 avocado per week zou eten, dit haar hormonen in balans brengt en te laag geboortegewicht en baarmoederhalskanker kan helpen voorkomen.

Vijgen zitten vol zaden en hangen per twee tijdens de groei. Ze verhogen de mobiliteit van het  sperma en het aantal zaadcellen, waardoor steriliteit van de man wordt voorkomen.

Zoete aardappelen lijken op de pancreas en balanceren effectief de glycerine-index van diabetici.

Olijven bevorderen de gezondheid en functionaliteit van de eierstokken.

Sinaasappelen, pompelmoezen en andere citrusvruchten lijken precies op de borstklieren van de vrouw. Ze bevorderen effectief de gezondheid van de borsten en de beweging van het weefselvocht in en uit de borsten.

Uien lijken op lichaamscellen. Onderzoek toont aan dat uien de afvalstoffen uit alle lichaamscellen helpen verwijderen. Ze veroorzaken tranen die de epitheellagen van de ogen reinigen.

Ik heb de informatie ooit gekregen via een mailtje. Ik heb helaas geen bronvermelding.
Wel zag ik dat iemand er een filmpje over heeft gemaakt op youtube.

Hier zie je nog de Periscope uitzending van 12 augustus 2015 waarin ik kort vertel over de diverse groenten en fruit.
Wil je me ook volgen op Periscope? Kijk dan bij DeYogaboerderij.

Corine van Zoelen
https://www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Je kunt ook de Facebookpagina liken van De Yogaboerderij . Maar we zijn ook te volgen op Twitter, Pinterest en Periscope.

Bron:  De apotheek van God Vertaald uit het Engels Freddy Storm

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.