De Yogaboerderij? Is dat een echte boerderij?

You are here: Home / De Yogaboerderij / De Yogaboerderij? Is dat een echte boerderij?

droom en vliegtuig

Deze vraag krijg ik, Corine van Zoelen-van Heerebeek vaak van andere mensen. Maar ik heb de naam De Yogaboerderij bedacht omdat een boerderij staat voor rust en ruimte. Yoga geeft rust en ruimte in je hoofd en in je lichaam. Op een boerderij komen dieren voor en in de yoga komen (boerderij)dierhoudingen voor zoals; de hond, de kat, het paard, de kop van de koe maar ook andere dierhoudingen zoals: de cobra, de kameel en de vis.

Mijn droom is, dat later als ik “groot” ben ik graag een echte oude boerderij wil. De stal wil ik dan graag veranderen in een mooie serene yogastudio.  Zoadat als je de staldeuren openslaat je zo uit kunt kijken over de weilanden……… Ik zie het al helemaal voor me! Jij ook? Ik dacht als ik vast de naam heb en blijf visualiseren dan wordt het ooit werkelijkheid.

Ik ben begonnen met yogalessen geven aan de buren en bij mensen thuis in hun eigen woonkamer. Inmiddels geef ik nu,  naast mijn baan als leerkracht op een basisschool, yogalessen aan kinderen, tieners, volwassenen en  bedrijven, scholen, kinderfeestjes en volwassenfeesten. Denk aan teamuitjes, vrijgezellenfeest etc. Een yogafeest is altijd samen met zijn vaak op locatie. De wekelijkse lessen zijn in de ruimte op de Rivierenlaan 201 B, Lelystad. Deze  ruimte verhuur ik ook aan andere enthousiaste zelfstandige personen die wekelijks in de ruimte zijn. Mijn doel is nu om een centrum te zijn waar verschillende vormen van yoga gegeven wordt en waar tevens andere zelfstandige personen zijn gevestigd die allemaal begaan zijn op hun eigen gebied zoals yoga, therapie, massage en andere vormen van lichamelijk welzijn en ontspanning.

De wekelijkse yogalessen van Corine zijn op:
Maandag
15:45 – 16:45 kinderyoga 4-9 jaar VOL
17:00 – 18:00 kinderyoga 9-12 jaar Nog 2 plekjes
18:30 – 19:30 tieneryoga 13-17 Nog 2 plekjes
19:45 – 21:00 volwassenyoga VOL
Woensdag:
19:45 – 21:00 volwassenyoga Nog 2plekjes

Mocht je nog iemand weten die interesse heeft in een les laat ze dan contact opnemen met Corine, info@afstemchallenge.nl.
Voor een indruk kun je de foto’s en filmpjes bekijken op de website.

De andere zelfstandige personen die in de ruimte van De Yogaboerderij op 201 B zijn gevestigd stellen zich hierbij voor:

KARIN KRAI-BERKENPAS
Hallo ik ben Karin en geef iedere vrijdagochtend (behalve in de schoolvakanties) een yoga les.
Voor deze les zijn er nog plekken vrij. Meld je aan en maak gebruik van een gratis proefles.
Is de vrijdagochtend geen optie voor u dan kunt u zich ook aanmelden voor de woensdagochtend.
Deze les start bij voldoende aanmeldingen. Heeft u meer interesse in een actievere les dan is dat ook mogelijk en kunt u zich aanmelden voor een Total Body Workout les. Voor meer informatie kijk op de website van moveNrelax.

JOLIEN DAENEN
Binnenkort is het zover. Vanaf 1 maart a.s. zal ik elke donderavond beschikbaar zijn voor massages aan de Rivierenlaan 201B in Lelystad.
Ik ben Jolien Daenen en heb sinds twee jaar een praktijk voor intuïtieve massage aan huis. De massages die ik geeft zijn bedoeld om je lichaam en je geest weer tot rust te brengen. Ik richt mij daarbij op het herstellen van de verbinding tussen het hoofd en het lichaam en deze weer in balans te brengen. Als resultaat zul je je meer ontspannen gaan voelen en zullen zelfs bepaalde klachten kunnen afnemen. Ik maak gebruik van klassieke massagetechnieken en laat mij tijdens de massage leiden door intuïtie om aandacht te geven aan de gebieden van je lichaam die dat het meest nodig hebben.

SPECIALE ACTIE VOORDE MAAND MAART!
Om te vieren dat ik ga samenwerken met de Yogaboerderij wil ik jou graag een cadeautje geven. De hele maand maart krijg je van mij een speciale introductie korting van €10,- op een massage van een uur. Dat betekent dat als je een afspraak maakt voor een massage van 60 minuten, je geen €35,-betaalt, maar slechts €25,-. Je kunt contact opnemen voor een afspraak via telefoonnummer 06-40 155 816. En kijk ook eens op mijn website.  Wees er snel bij en trakteer jezelf!

Voor meer informatie over deze toegewijde dames kun je ook kijken op  de website van de yogaboerderij en natuurlijk ook voor het hele overzicht van alle lessen .

Wil je zelf de ruimte huren . Dit kan voor oa eenmalige workshops, cursussen, lezingen, als vergaderruimte, spreekkamer, coaching, massage, dans, yoga, meditatie, vergaderingen etc. Ken je iemand die ook graag voor zichzelf wil beginnen neem dan contact op met Corine; info@afstemchallenge.nl

LEZINGEN EN WORKSHOPS:
Het hele jaar door worden er lezingen en workshops gegeven op het gebied van geestelijk en lichamelijk welzijn.

In maart en april staan er enkele workshops op de Agenda:
9 MAART WORKSHOP INDIASE HOOFDMASSAGE. Leer hoe je je partner, familielid een heerlijke hoofdmassage kunt geven. Helpt bij slapeloosheid, haaruitval, schouder, nek en hoofdpijn.

16 & 23 MAART SOCIAAL COMPETENTIE MODEL . Het is een methode waarmee kinderen en jongeren vaardigheden voor de toekomst aanleren. In het model wordt de nadruk gelegd op het leren waarbij het gericht is op het vergroten en/of verstevigen van de (sociale) competenties van de kinderen/jongeren.

24 MAART OUDER-KIND WORKSHOP. Corine verzorgt weer een workshop waarbij je samen met je kind yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, visualisatie en een creatieve opdracht etc ondergaat.

6 APRIL EMPOWERMENT. Empowerment heeft te maken met het gevoel controle te hebben over je eigen situatie, vertrouwen in je eigen capaciteiten om iets te bereiken en het gevoel, dat wat je wilt bereiken ook bij je past, dat je er zelf voor kiest. In het kort gezegd: “In je eigen kracht komen!”

13 APRIL : WORKSHOP 5 TIBETANEN. Workshop waarin je de geheimen van de jeugd leert kennen dmv de 5 Tibetanen. Helpt bij vermindering rimpels en grijze haren. Afvallen en je krijgt er energie van.

FACEBOOK:
Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij.

Deel dit bericht met vrienden en familie die het misschien interessant vinden. Dank je wel voor je behulpzaamheid!

En……………………… Wat is jouw droom??? Ik daag je uit om het hieronder op te schrijven. Zo maak je het concreter voor jezelf. Succes met jouw droom!

Met vriendelijke groet,
Corine van Zoelen
info@afstemchallenge.nl
De Yogaboerderij

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.