Doe je ook online mee met de 7 weken Chakra Yoga?

You are here: Home / De Yogaboerderij / Doe je ook online mee met de 7 weken Chakra Yoga?

[vimeo 151184411 w=500 h=281]
<p><a href=”https://vimeo.com/151184411″>Doe je mee? 7 weken Chakra Yoga, start 6 februari 2016</a> from <a href=”https://vimeo.com/user46465018″>Corine van Zoelen</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>

(filmpje doe je mee? 7 weken Chakra Yoga, start 6 februari 2016 op vimeo)

Afgelopen maandag is de www.chakrachallenge.nl  gestart en er doen meer dan 1700 mensen mee.

Achter de schermen ben ik ook al druk met de voorbereidingen van mijn betaalde online yoga programma “7 weken Chakra Yoga”

Dit yogaprogramma start op zaterdag 6 februari en wordt echt prachtig. De opnames zijn gemaakt met een super gave camera en opnameapparatuur door Esmee van Loon. Michiel Buursen speelde intuïtief piano tijdens de opnames van de onlineyogalessen en de visualisaties . Ze zijn prachtig geworden.

De yogalessen zijn perfect al zeg ik het zelf, de extra filmpjes zijn interessant en super leuk om te kijken, de bonusfilmpjes van megaexperts uit het hele land zijn om kippenvel van te krijgen

Lobke Brouwer heeft een heerlijk gerecht gemaakt, Carolien Van de Kamp is de hormoonexpert, Nathalie Bosch geeft een heerlijke mindfulness oefening, Hakomi Hermes laat je even creatief en vol liefde zijn, Jantien van Driel laat je kennismaken met je innerlijk kind, Stephanie van Workum legt je uit hoe je kunt stoppen met piekeren, Ira Nagel laat zien hoe je een heerlijke hoofdmasage aan jezelf kunt geven.

Dit alles is mogelijk gemaakt door de fijne begeleiding van mijn coach Simone Levie, mijn VA Nina van Schijndel, website bouwer Rosanne Raubun en mijn mede Maak Prachtige Online Programma leden die me hielpen als ik het even niet meer zag zitten en adviezen gaven. Zoals Reggy Nelissen , Juliette van den Hurk, Karin Hornstra en Martine de Troije die me gaat helpen met Prezi.

Een werkboek vol met informatie over de Chakra’s, recepten, Marianne Geerts die mooi tekentips geeft voor madala’s per chakra, opdrachten en muziek.

Echt een Prachtig programma al zeg ik het zelf en ik ben er super trots op.  Wil je er meer over lezen?
Kijk dan op www.deyogaboerderij.nl

 

Corine van Zoelen

www.deyogaboerderij.nl

Hier vind je me op twitter, periscope, pinterest, instagram, youtube, LinkedInn , Katch en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.