Nominatie Flevolandse zakenvrouw, dit wil ik met je vieren!

Nominatie Flevolandse zakenvrouw, dit wil ik met je vieren!

Flevolandse zakenvrouw verkiezing

Gisterenavond was de Flevolandse Zakenvrouw verkiezing. Ik was genomineerd in de categorie ZP, zelfstandig professional. Hierbij mijn pitch, ik hoop niet dat je last krijgt van je nek. 😉
Helaas heb ik niet gewonnen maar ik heb enorm genoten van de aanloop er naar toe en de avond zelf. Ik ben super trots dat ik genomineerd was.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was gisteren, 21 juni, internationale yogadag, overal op de wereld werd yoga gedaan en ik heb mijn mat uitgerold op het podium.
Ik heb ook een prachtig jury rapport ontvangen.

En werd geïnterviewd als een bekende nederlander, haha

Ik vond het een super leuke ervaring en ben trots op mijn nominatie en daarom wil ik graag jullie trakteren op een speciaal feestelijk aanbod.

Dus als jij een keer wil ervaren wat yoga voor jou kan betekenen kom dan naar De Yogaboerderij in Lelystad. We hebben diverse yogalessen per week.
Als je nu een maand abonnement neemt krijg je tot en met vrijdag 27 juli, iedere week één yogales voor 45 euro. Tevens ontvang je dan GRATIS het online yogaprogramma “ Yoga en Astrologie” twv 29 Euro. Dit is van mij en van astrologe Esther van Heerebeek.

Aanmelden via DEZE LINK.  Of mail naar info@afstemchallenge.nl

De leerlingen die al lid zijn van De Yogaboerderij en ook interesse hebben in het online programma kunnen dit even aangeven bij hun docent. Eva, Jedidjah of Corine.

Voor de mensen die verder weg wonen en meer willen weten over chakra’s en meridianen zal ik ook een speciaal aanbod doen voor een van mijn online programma’s.
Dit is bij het Chakre webinar. Gewoon thuis te volgen achter je laptop of Ipad.
Aanmelden kan via deze link: https://de-yogaboerderij.webinargeek.com/chakra-webinar . Mocht je er niet live bij zijn meld je dan wel aan dan stuur ik je de opname.

En het Meridianen webinar Aanmelden kan via deze linkhttps://de-yogaboerderij.webinargeek.com/meridianen-webinar. Mocht je er niet live bij zijn, meld je dan wel aan dan stuur ik je de opname toe.

Fijne dag!

“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutubeLinkedIn en Facebook.

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.