Laatste kans aanmelden 7 Weken Chakra Yoga

You are here: Home / De Yogaboerderij / Laatste kans aanmelden 7 Weken Chakra Yoga

aftellen  1

Alleen vandaag (vrijdag 5 februari ) is het nog mogelijk om je in te schrijven voor
7 Weken Chakra yoga. Morgen 6 februari starten we.

Misschien twijfel je. Misschien wil je wel, maar nu niet.
Misschien heb je nog helemaal niet aan de mogelijkheden van een online yogaprogramma gedacht.

Ik zal je met mijn yogaprogramma niet alleen helpen om beter in je vel te zitten
maar ook om te leren hoe je kunt omgaan met tegenslagen.
Je krijgt en leert nog veel meer.

Zoals bijvoorbeeld bij ieder Chakra per week:
Een yogales zonder EN met geleide eindvisualisatie;
Yogalessen met op de achtergrond live pianomuziek van Michiel;
Meer inzicht in je lichamelijke ongemakken;
Positieve effecten van yogahoudingen en aandacht voor jezelf;
Een aantal series met yogahoudingen;
Yogalessen die je kunt doen in je eigen tempo, in je eigen omgeving;
Yogatips met betrekking tot het chakra;
Uitleg over ademhalingsoefeningen, mudra’s (handyoga), mantra’s,
massages bij jezelf, creatieve opdrachten en voedingstips;
Bonusfilmpjes van experts uit het hele land. Zoals Lobke, Carolien, Nathalie, Hakomi, Jantien, Stephanie en Ira;
Een werkboek;
Mandala tekentips van Marianne;
Twee visualisaties op soundcloud. (1 zonder en 1 met pianobegeleiding);
Een theoretische uitleg van het betreffende chakra;
Een affirmatie die bij die week hoort.

Ook komt er een besloten Facebook groep waarin we elkaar 24/7
kunnen steunen en motiveren;
Twee keer een live online bijeenkomst waarin we samen met de groep een
heerlijke yogales gaan doen en een heerlijke visualisatie ondergaan;
Een gemeenschappelijke creatieve avond en het resultaat delen op Facebook.
De yogafilmpjes blijven levenslang toegankelijk, en met een volgende lancering, ook al gaat deze dan in prijs omhoog, blijf je toegang hebben tot het programma.

Van 11 t/m 18 januari hield ik een Chakra Challenge,  Er waren 1787 deelnemers uit Amerika, België, Frankrijk, Spanje, Turkije, China en Vietnam. Ja, onlineyogalessen kun je echt overal op de wereld doen.
Hieronder wat resultaten van deelnemers van de Chakra Challenge:

Josien: Ik vind het leuk om te zien dat er muziek is die qua kleur past bij dat bewuste chakra. De lekkere recepten. De yogaoefeningen die soms een uitdaging waren.

Yvonne:  Ik heb zo genoten van deze happening waar jij het stralende middelpunt was Corine.  Je hebt zelfs mij, met mijn zieke hoofd inclusief koorts vlagen… gewoon gekluisterd aan mijn beeldschermpje gekregen. Het was een feestje om elke dag weer even in te schakelen op de Challenge.  En op de speciale Facebook pagina, om met iedereen te kunnen en willen delen wat we maar wilden, alsof we elkaar allemaal al heel lang kende zo voelde het vanaf deze kant …

Angela: Het was makkelijk te volgen, laagdrempelig, mooie verdieping in de chakra’s. Dankjewel daarvoor.

Ria: Ondanks dat ik zelf al een tijdje aan mindfulyoga doe, had ik mij wel aangemeld. Wat een goede keuze van mij. Echt prettig om op deze manier kennis te maken met jou en je manier van les geven. Geweldig zoals je dit gedaan hebt. Zorgvuldig, laagdrempelig, prachtige stem om naar te luisteren en ik ervaar het geheel als zeer compleet.

Ann: Hoi Corine, ik ben blij dat jij deze chakra challenge gemaakt hebt … Ik heb genoten van dag 1 t/m dag 7!! Ik had nooit gedacht dat yoga iets voor mij zou zijn met mijn CVS, fibromyalgie en 2 rughernia’s … maar het voelde zo goed toen ik het las op Facebook dat ik me toch ingeschreven heb …. En wat heeft het me deugd gedaan … Jij bent echt fantastisch …. Zo duidelijk en mooi gebracht, met zoveel extra info rond de chakra’s … HEERLIJK  Sommige oefeningen deed ik misschien wel wat krampachtig maar ik ben zo trots en blij op mezelf dat ik het toch maar lekker gedaan heb! En er van genoten heb….. De gezichtsmassage, daar heb ik, denk ik, het meeste van genoten. Aanraking is zo helend en aangenaam en zo deugddoend en hartverwarmend, als ik dan een keuze moet maken in wat ik het prettigst vond is het de gezichtsmassage!

Annemieke: Hoi Corine, bedankt voor de fijne filmpjes, jammer dat de week zo snel om was! Ik vond de oefeningen heerlijk en ga ze blijven gebruiken. Het is zo heerlijk om even een momentje voor jezelf te hebben. Ik doe het al regelmatig na een drukke dag, even liggen en mediteren. Met deze oefeningen erbij wordt het nog beter.

Brenda: Ik doe mee vanuit Vietnam. Ik wil je enorm bedanken, want ik vind je uitleg heel prettig en stimulerend. Voor mij is het heel waardevol. Bedankt dat je dit wilde delen.

En zo kan ik nog veel meer verhalen vertellen. Op www.deyogaboerderij.nl vind je verhalen van leerlingen die bij mij op les zitten bij De Yogaboerderij in Lelystad en vertellen wat de yogalessen men hen doet.

Boek nu 7 weken Chakra Yoga

Veel gestelde vragen:
V: Kan ik de lessen na afloop nog een keer terugkijken?
A: Natuurlijk, als je klaar bent met les 7 kun je weer gewoon beginnen bij les 1.

V: Als ik tijdgebrek heb kan ik dan weer verder?
A: Ja, dat is juist ideaal van online. Je kunt de filmpjes bekijken in je eigen tijd en tempo waar en wanneer het jou uitkomt. De opdrachten in het werkboek mag je maken maar is uiteraard niet verplicht.

V: Ik ben in die periode op vakantie wat dan?
A: Als er WIFI is kun je overal je lessen bekijken.

V: Waar kan ik terecht voor vragen?
A: Er is een besloten Facebookgroep waarin je 24/7 je vragen kunt plaatsen. Zo kun je in een veilige omgeving je vragen stellen en helpen we elkaar.

V: Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?
A: Gemiddeld 1,5 – 3 uur per week. Dit is afhankelijk van het chakra. Het ene chakra heeft meer aandacht nodig om in balans te komen dan het andere. Je bekijkt zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan de opdrachten in je werkboek.

V: Wat gebeurt er na afloop van de 7 weken?
A: Je kunt in je eigen tempo de yogalessen nog een keer bekijken of je doet weer gezellig mee bij een volgende lancering in september, en ontvangt een unieke vriendenlink waamee je deze investering terug kunt verdienen.

V: Waarom zou ik dit gaan kopen als ik ook yoga kan volgen op youtube?
A: Als het je alleen om de yoga te doen is, is het handiger om op youtube yogalessen te volgen. Als je meer inzicht wilt hebben in je handelen en het waarom, dan bieden mijn lessen je tips tegen lichamelijke klachten. Waar ze vandaan komen en dat het niet draait om alleen de yogahoudingen maar dat yoga een manier van leven, denken en handelen is. Tevens zijn er leuke bonuslessen van experts op hun gebied.

V: Hoe kan ik dit het beste in mijn eentje doen online?
A: Je doet dit niet alleen. Doordat je lid bent van de besloten Facebookgroep kun je daar je vragen kwijt en kan iedereen erop reageren. Uiteraard ben ik zelf ook aanwezig in deze groep. Iedereen kan leren van elkaars vragen en antwoorden.

V: Wat heb ik nodig?
A: Je hebt een laptop of computer nodig en WIFI om de filmpjes te kunnen downloaden en natuurlijk een yogamat of handdoek waarop je de oefeningen doet.

V: Wat voor pakketen zijn er?
A: Er zijn drie pakketen. Het Basisprogramma is 179 euro incl BTW , het VIP programma a 279,00 euro incl BTW  en als je (spiritueel) ondernemer bent en is er een blokkade in je bedrijf dan kun je mee doen met het VIP Ondernemersprogramma waarin je een ondernemersplan schrijft op basis van de Chakra’s t.w.v 327,00 Euro Excl BTW.
Ik was van de week bij de snackbar en de eigenaar vertelde dat 80{2d44958692d46664ac0154bcc3b90ad9f6b273d5ccd2b0db82902f756d70785d} van zijn bestellingen online zijn. Mensen bellen niet meer om een bestelling door te geven. Ik denk dat online de toekomst wordt en ook dus ook online yoga. Het is ideaal om, als je de behoefte hebt om bij een groep te horen, dit kan via een besloten Facebookgroep.
Het is ook heerlijk om thuis in je eigen tempo en tijd wanneer het jou uitkomt yoga te beoefenen.

Alleen vandaag nog kun je dus het basisprogramma boeken voor 179,00 Euro.
In september gaat de prijs omhoog en als je nu, deze ronde mee doet, en je brengt voor de 2e lancering in september meerdere vriend(inn)en aan met jouw unieke code kun je zelfs de investering van vandaag terugverdienen!

Ben jij klaar om mee te doen met mijn yogaprogramma? Of mee te doen met VIP ondernemerspakket?
In je eigen kracht komen? Je basis vinden in je 1e Chakra? Ervoor gaan? Niet twijfelen maar doen?

Springt je hart nu van JAAAAA. Ik moet het doen. Ik ga ervoor.

Schrijf je dan in voor 7 weken Chakra Yoga  of  VIP ondernemerspakket op mijn sitewww.deyogaboerderij.nl

Oh ja en maandag 8 februari is het nieuwe maan en dit staat voor een krachtig moment voor een nieuw begin van groei. Er is dus geen beter moment om te starten met het programma dan morgen!

Heb je interesse in  GRATIS yogatips tegen hoofdpijnklachten? Meld je dan nu  HIER  aan.

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

De Yogaboerderij is ook te vinden op
twitterperiscope,pinterestinstagramyoutube, LinkedInn , Katch en Facebook.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.