Online Ouder en Kind en 7 Weken Chakra Yoga aanbieiding

You are here: Home / De Yogaboerderij / Online Ouder en Kind en 7 Weken Chakra Yoga aanbieiding

Online Ouder en Kind en 7 Weken Chakra Yoga aanbieiding

Op dit moment zit ik op de camping en tikt de regen op het dak van de caravan. De kachel brandt het is lekker warm. Maar ik had liever had ik de warmte van de zon gehad in de meivakantie. 😉

Afgelopen weekend was ik bij een weekend waar Hart Therapeuten werden opgeleid.
Ze werken tijdens de opleiding met The Work van Byron Katie en met Reiki.
Diana lieverst leidde het weekend en vertelde over Administratie , diverse beroepsvereningingen, inrichting praktijk en de creatiespiraal. Ik nam, als Yoga Business Coach, het social media gedeelte voor mijn rekening. In een kort tijdsbestek wist ik de deelnemers die van te voren aangaven dat ze niets wilde met social media te enthousiasmeren en te inspireren.
Niet alleen op het gebied van social media, maar ook inzichten mbt de vorm van een praktijk of marketing.
Verdienmodellen en bedrijfsvoering. Er is zoveel mogelijk, juist in deze tijd, je moet alleen weten wat er allemaal mogelijk is. Er werden dit weekend al mooie nieuwe plannen gemaakt en uitgewerkt. Echt fantastisch! En fijn dat ik daarbij mijn steentje mocht bijdragen op hun ondernemerspad.

Het was op centrum Helios in Heerde. Een prachtige plek waar je helemaal tot rust kunt komen en ik me direct thuis voelde.

Er stonden diverse gastverblijven en ik sliep in het kamertje “vrede”.  Deze was katholiek ingericht met een kruisje aan de muur, een gedicht van Franciscus van Assisi (Heilige Franciscus hield van de dieren en zijn sterfdag is 4 oktober daarom is dierendag ontstaan) . In het kamertje waande ik me weer even in Lourdes waar ik vorig jaar was.

Tijdens dit weekend kwam ook naar voren wat je nu gaat vragen als aankomend therapeut. Je prijs bepalen. Dit behandel ik ook in de GRATIS videoserie “ Zakelijk zijn in Yoga”.
Het maakt niet uit welke dienst je levert. Yoga, therapie, coaching of knippen als kapper.
Wat vind jij jezelf waard? Welke prijs durf jij eraan te hangen. Dit blijft toch een pijnlijk punt voor velen. Maar als je kijkt welke kosten je hebt (huur praktijk ruimte, aankleding, investering in opleiding die je zelf hebt gedaan, kosten beroepsverenigingen, bijscholingen, belastingdienst etc) dan hoort er echt een prijskaartje aan te hangen. Je houdt anders niets over.

Dit alles heeft ook te maken met stevig in je schoenen staan, zelfvertouwen en focus houden op je doelen. Deze week behandel ik tijdens mijn lessen de engel Michael. De aanvoerder van het engelen leger. De drakenstrijder. Daar heb ik een yogales bij ontwikkeld. We doen de drakenserie tijdens deze les.
Wil je meedoen? Dit kan live in de yogastudio De Yogaboerderij in Lelystad mail dan info@afstemchallenge.nl of online via de webinaryogales thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

Online Ouder en Kind yoga in de meivakantie
Mocht je nu ook meivakantie hebben en door de regen niet weet wat te doen, dan is het mogelijk om de ONLINE Ouder en Kind yogalessen te bestellen. Deze week zijn ze met een speciaal aanbod.
Met code “meivakantie” kleine letters ontvang je een pakketje met benodigdheden mbt tot de lessen per post.
(watjes, een bronzen lucky Boedhabeeldje, een kaarje, veertjes, balonnen, wierook en een wierookhouder en persoonlijke foto met tekst van Maaike en Corine).

De code meivakantie is geldig tot en met woensdag 26 april 23:59. Pakketje wordt na de bestelling nagestuurd per post.

7 weken Chakra Yoga:
Ik heb super goed nieuws. Normaal gesproken starten we gezamenlijk met dit programma. Maar ik krijg zoveel verzoekjes van mensen die mailen dat ze graag direct willen starten. Dit kan vanaf vandaag.
Kijk snel op de pagina van het online 7 weken chakra yoga programma. Als je voor woensdagavond 26 april 23:59 boekt krijg je er met code “willem50” kleine letters gratis de 7 spirituele wetten van Deepak Chopra twv 97,00 bij.

Lezingen en workshops:
Zondag 21 mei 10:00 -11:00 “probeer een FeetUp” bij Namasté Cafe in Den Haag.
Zaterdag 10 juni FeetUp workshop Broccoli Festival Almere
Zondag 11 juni: Lezing uittredingen en astrale projectie door Ira Nagel.
Zaterdag 1 juli en Zondag 2 juli, FeetUp workshop bij YOGI Festival op een onbewoond eiland.
Zondag 15 oktober, FeetUp workshop voor leerlingen en voor yogadocenten, De Yogaboerderij.

Fijne vakantie verder.
De lessen in de yogastudio gaan door tijdens de meivakantie!

Fijne dag!

 


“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.