Ik heb mijn eigen pauwervrouwen carddeck!!!

Ik heb mijn eigen pauwervrouwen carddeck!!!

Waarom een pauwervrouwen carddeck?


Vroeger was ik heel verlegen. Als we ergens kwamen waar ik niemand kende en ze vroegen wat ik graag wilde drinken, dan ging ik achter mijn moeder staan en zei tegen haar wat ik wilde drinken en zij vertelde het vervolgens aan de gastheer/gastvrouw. Ik vond het eng om de Hitkrant te bellen en aan de mevrouw aan de telefoon te vertellen dat ik stopte met het lidmaatschap. Ik vond het zielig voor haar.
Toen ik ouder werd, besloot ik om datgene wat ik spannend vond tóch te doen, al was het nog zo spannend en ondanks de angst voor het onbekende. Ik was trots op mezelf als iets was gelukt. Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen. Zo ging ik in 1997 naar Turkije, omdat het land me riep, ging ik op latere leeftijd de PABO doen, heb ik mijn baan opgezegd voor het ondernemerschap, en ging ik online ondernemen en werd ik Yoga Business Coach.

De Dalai Lama zei: ‘The world will be saved by the Western woman’.
Als vrouwen hebben we zoveel talenten in ons. Deze mogen naar buiten komen.
Door middel van deze pauwervrouwen carddeck leer je om in lijn te zijn met je zielsmissie. Als je leert je pijn te omarmen en te accepteren en deze om te zetten in je pauwer, ga je in je kracht staan, krijg je zelfvertrouwen en ben je liever voor jezelf. Zo kun je jouw pauwer inzetten om eerst jezelf te redden en daarna als pauwervrouw de wereld te redden.

Bij power heb ik bewust pauwer met au geschreven i.v.m. het beeldmerk van De Yoga Business Coach, de pauwenveer.

Uitleg carddeck

In de pauwervrouwen carddeck zitten 49 kaarten. 7 kaarten voor elk van de 7 chakra’s. Het cijfer 49 bestaat uit twee cijfers. De vier en de negen. Bij 4 hoort veiligheid en stevigheid. Het cijfer 9 belooft een beter en spiritueel leven.
4 + 9 = 13 en staat gelijk aan tarotkaart XIII De Dood. Het proces van inzichten toepassen tot handelingen en persoonlijke transformatie.
Volgens de engelen staat het cijfer 49 voor het feit dat je direct aan je goddelijke opdracht mag gaan werken. Het is nu de tijd je agenda vrij te maken en onafgemaakte projecten af te ronden en aan je prioriteiten te werken. Door de kaarten in te zetten weet je wat je te doen staat.

Als yogadocent vond ik het altijd leuk om lessen te ontwikkelen aan de hand van een thema. Dit deed ik op basis van de chakra’s, meridianen, dosha’s, aartsengelen en kaartendecks. Aan het einde van de les konden leerlingen een kaart trekken voor de week die hen te wachten stond.
Thematische lessen en carddecks zijn dus altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn yogalessen. Ik wilde al jaren een eigen carddeck uitgeven. De invulling ervan was voor mij nog niet helemaal helder. Tot het moment dat ik een wandeling maakte in de Veluwse bossen en ik als een download alles wat al steeds om me heen hing definitief tot me kwam. Ik voelde dat ik dit moest doen en hoe ik het vorm mocht gaan geven. Alles was er al maar het mocht in een vernieuwde vorm uitgebracht worden. Op dat moment vond ik een veer van een bonte specht en ik zocht op internet wat het betekende. Het stond voor ‘Ritme, inzicht en helende liefde.’ Dat is precies wat ik graag mee wil geven.

Met deze pauwervrouwen carddeck deel ik graag quotes / uitspraken van pauwervrouwen die bij mij een training of traject hebben gevolgd.
Deze quotes zorgen ervoor dat jij, de eigenaresse van deze carddeck, in je kracht komt te staan. Als je yogadocent bent, kun je deze carddeck gebruiken om een chakra yogales te maken. Als je interesse hebt in yoga en chakra’s geeft deze carddeck je meer verdieping met betrekking tot de chakra’s, zorgt dat je beter gegrond bent en licht en liefde ervaart als je chakra’s in balans zijn.

Deze carddeck is voor iedereen interessant. Als je interesse hebt in meer dan alleen een carddeck met quotes, echt een verdieping wilt in persoonlijk bewustzijn en de chakraleer dan is deze carddeck ideaal voor jou. De kaarten met quotes geven je inzichten. Hetgeen wat direct in je opkomt, (komma)dat is wat deze kaart je wilt zeggen.
In het bijbehorende boekje verwijs ik naar onderdelen die je kunt inzetten in een yogales of coachingsessie. Je kunt het ook als los onderdeel toepassen op jezelf om je chakra’s in balans te brengen en hierdoor beter in je kracht te komen. Als je chakra’s in balans zijn, dan word ook jij een echte pauwervrouw.

Pauwer quotes

De quotes verwijzen naar één van de zeven chakra’s. Aan de kleur en het symbool onderaan de kaart zie je bij welk chakra de quote hoort. De binnenkant van de pauwenveer, wat hoort bij het logo van mijn andere bedrijf , De Yoga Business Coach, is uitvergroot op de kaarten vandaar dat de kleuren in elkaar overlopen.

Wat zijn chakra’s?
In je lichaam zitten 7 energiecentra die allemaal corresponderen met je organen, je zenuwen en de sensaties in je lichaam. Ze hebben allemaal een eigen kleur, een eigen functie.
Als je in Europa van school komt weet je veel van de wereld, maar wat weet je nu eigenlijk over jezelf? Hoe je jezelf ontwikkelt, zowel lichamelijk als geestelijk. In India leren ze op school dat je lichaam meer is dan alleen materie. Hun lichaam en geest zijn harmonisch op elkaar afgestemd. Dit komt door het chakra-systeem. De punten zijn niet alleen verbonden met onderdelen in ons lichaam maar ook met veiligheid, liefde, communicatie en inzicht.

Ieder chakra is opgebouwd uit de volgende onderdelen:
Pauwer van adem en zelfzorg

Ieder chakra bevat een ademhalingsoefening of een massage.

Pauwer van meditatie en zintuigoefeningen
Ieder chakra bevat een meditatie of zintuigoefening.

Pauwer van aartsengelen
Aan ieder chakra is een engel verbonden.

Pauwer van affirmaties
Affirmaties zijn heel krachtig. Kies één affirmatie uit die je aanspreekt. Type deze in een mooie template en plaats het op je beginscherm van je laptop of telefoon. Schrijf het met een lipstick op je spiegel, zodat je er de hele dag aan herinnerd wordt.
Herhaal de affirmatie voor jezelf zo vaak als je zelf wilt. Hiermee geef je een seintje aan je onderbewustzijn en kan het zich in je bewustzijn manifesteren.

Pauwer van etherische oliën en edelstenen
Onderzoek welke etherische olie of edelsteen jou kan ondersteunen in je proces.
Etherische olie:
Het is heerlijk om etherische olie te gebruiken in een roller of in een diffuser. Op deze manier blijft de geur de hele dag heerlijk bij je, zodat je herinnerd wordt aan de pauwerquote die je getrokken hebt.
Edelstenen:
Als je het leuk vindt om edelstenen te kopen of om neer te leggen bij een heilig hoekje of altaartje, kies dan een mooie steen uit die past bij het betreffende chakra.

Pauwer van kleur en voeding
Bij ieder chakra hoort een kleur en favoriet eten. Je kunt een kledingstuk dragen in die kleur of wat eten bereiden met die kleur.

Voor jezelf als leerling is het leuk om een oefening die bij een quote hoort toe te passen en op deze manier meer in je kracht te komen en je chakra in balans.
Als yogadocent neem je bijvoorbeeld alle 7 kaarten die horen bij het 1e chakra. De onderdelen met bijbehorende oefeningen die bij deze 7 kaarten horen, zijn de basis van je 1e chakra les.

De pauwervrouwen carddeck is in de pre-order tot 1 oktober zonder verzendkosten te bestellen via de website : WWW.PAUWERVROUWENCARDDECK.NL

Groetjes,

“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
Twitter,PinterestInstagramYoutubeLinkedIn en Facebook.

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.