Ik stop met alle online programma’s van De Yogaboerderij

You are here: Home / De Yogaboerderij / Ik stop met alle online programma’s van De Yogaboerderij

Ik stop met alle online programma’s van De Yogaboerderij

Op 12 mei 2010 ben ik gestart met De Yogaboerderij. In 2015 ben ik begonnen met online yoga programma’s. Sinds januari 2019 geef ik geen fysieke lessen meer. En nu maak ik de volgende stap en stop ik met mijn online academie. Dit betekent dat al mijn programma’s van Yogaboerderij beschikbaar zijn tot en met 31 december 2022.

Toen ik leerkracht was op school en ik mijn baan had opgezegd in febr 2016 voor na de zomervakantie, bleek ik daarna in april  ziek te zijn. Ik mocht,  in overleg met de directeur,  toch nog langer blijven op school. Super attent en ik was heel blij met de mogelijkheid. Maar toch knaagde het aan mij en vond ik het niet prettig om nog les te geven. Ondanks dat ik destijds nog aan de prednison zat heb ik toch gekozen voor mijn eigen bedrijf. Hierdoor heb ik de weg destijds oktober 2016 vrij gemaakt om De Yoga Business Coach op te richten.

Toen ik les gaf bij de Yogaboerderij en ik 4 lessen gaf op een middag-avond besloot ik door de ziekte aan mijn longen te stoppen met de kinderyoga. Dit vond ik heel vervelend want het was tenslotte begonnen met de kinderyoga. Maar 4 was op dat moment fysiek te zwaar voor mij geworden.
En op het moment dat ik het besluit had genomen kreeg ik extra aanvragen van kinderyoga terwijl ik al een wachtlijst had. Er kwam toch twijlel want ik wilde de kinderen helpen, en een een kinderyogales die vol is is toch ook interessant qua inkomsten en toch koos ik voor mezelf en mijn gezondheid.

Twee maanden geleden werd ik wakker en ik kreeg als ingeving dat ik de Yogaboerderij mocht loslaten. Het voelde heel sterk.
Ik dacht ik laat het nog even sudderen en kijk hoe ik het over een tijdje voel.

De volgende dag kocht een vrouw het ouder en kind yoga programma uit het niets. Ze stond nog niet op mijn mailinglijst maar was op zoek naar yoga voor haar dochter en kwam via Google bij mij terecht. Ze las over het pauwer vrouwen carddeck van De Yoga Business Coach, bestelde deze en op die manier stond ze ineens op mijn mailinglijst van De Yoga Business Coach. Toen ze een mail zag over de online training Van Yogadocent Naar Online Yogadocent is ze daar ingestapt. Dus dankzij de Yogaboerderij was ze ingestapt in mijn duurste training van De Yoga Business Coach. 

Eigenlijk een gevalletje, je mag blijven bij je baan, er komen extra kinderen voor de kinderyoga en ik zou de online yoga programma’s aanhouden. Voor mijn gevoel is lijkt het dan een vraag vanuit het universum. Weet je het zeker dat je de zekerheid van een baan wilt opzeggen? Weet je het zeker dat je de kinderyoga wilt opzeggen? Weet je zeker dat je wilt stoppen met De Yogaboerderij?
En toch voelt het van binnen dat het niet meer past en ik ruimte mag maken voor een volgende stap in het ondernemerschap. Zoals de community voor nieuwe wereld ondernemers en ondernemers begeleiden in het online ondernemerschap.


Dus nadat ik mijn fysieke lessen heb losgelaten wat ik ook heel lastig vond. Want ja zij hadden me gebracht tot waar ik nu ben ga ik dus niet de online programma’s loslaten. Op dit moment heb ik ook daar inkomsten van. Passief inkomen. En dat is toch wat iedereen wil. Het kost me geen tijd, geen energie en geen geld meer. Maar toch heb ik besloten om ermee te stoppen. Ik ben niet meer de Corine van toen.
Ik heb zoveel jaren gewerkt aan al deze mooie programma’s. Het heeft me veel tijd en energie gekost. Ze zijn met veel liefde gemaakt. Het gaat me dan ook aan het hart en toch voel ik dat ik het nu mag loslaten zodat ik ruimte mag maken voor nieuwe dingen en me nog meer mag gaan richten op het helpen bouwen aan de nieuwe wereld.
Informatie over chakra’s en meridianen blijf informatie over chakra’s en meridianen. Het is niet zo dat de kennis verouderd is want het is nu eenmaal oude wijsheid kennis. Ik ben en blijf in hart en nieren altijd de yogadocent. Maar op dit moment niet meer.


Vandaar dat ik stop met alle online programma’s van De Yogaboerderij per 31 december 2022. Dit duurt nog even. Dit is de reden dat ik nog een fantastisch aanbod heb waarin ik alle programma’s bundel voor een super prijs. Totaal met 501 euro korting. Dit aanbod vind je op deze pagina https://www.deyogaboerderij.nl/aanbod/

Het gaat dan om:
Het 7 weken chakra programma
12 meridianen
Aartsengelen
3 dosha’s
 7 wetten van succes van Deepak Chopra
Ouder en kind yogalessen
Yoga en Astrologie

Hierdoor heb ik een uniek aanbod voor jou. Als je nu beslist krijg je 8 maanden lang toegang tot alle programma’s twv 650 nu voor 149. Dit is omgerekend 18,63 per maand. Daarna vervallen alle programma’s. Korte uitleg over alle programma’s vind je hier https://www.deyogaboerderij.nl/aanbod/

Nog even op een rijtje:
Koop nu alle thematische yogalessen om te ontspannen, om inzicht te krijgen in vele zaken en als je yogadocent bent als inspiratie voor je eigen yogalessen. Mocht je twijfelen om mee te doen met een online programma dan is dit nu je kans. Je krijgt:
– 8 maanden toegang tot alle programma’s van de Yogaboerderij twv 650 euro nu voor 149 euro
– Je hebt toegang tot 31 december 2022. Dus genoeg tijd om alle lessen van alle  programma’s te doen.
BESTEL hier NU dit unieke aanbod.

Dan nog even over de Nieuwe Wereld Netwerk Community, inmiddels zitten er al 40 ondernemers in en heb ik al workshops en coaching gegeven en geven de deelnemers workshops over hun kennis. Allemaal hebben we hetzelfde doel. Onze kennis verspreiden. Zorgen dat de mensheid weer gezonder eet, meer beweegt, in frequentie verhoogd, zelfliefde omarmt. Ik vind het leuk om online en live samen te komen. Te verbinden en te netwerken.

Dus ben je een ondernemer check deze site https://www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl/ of volg een keer een gratis pauwertalk waar ik meer vertel over de nieuwe wereld zoals ik die voor me zie via deze link

En ben jij een ondernemer die graag het online ondernemen wil omarmen en je eigen platform creëren waar je je hun kennis mag delen met de rest van de wereld? Check dan deze site https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Het mooie is dat ik de knoop al bijna had doorgehakt en op dinsdag 3 mei een workshop loslaten van Monique deed in community en ze enkele vragen stelde aan het einde van de workshop wat voor mij de doorslag gaf.
Want kleine zaken zoals op vele websites heb ik het mailadres en wachtwoord vanuit het mailadres info@deyogaboerderij.nl en dan moet ik dat aanpassen, ik moet dan ook naamswijziging doorgeven bij de bank en KVK waren dingen die vast niet veel tijd kosten maar wel een soort van kleine blokkade zijn van extra regel dingen. Maar dankzij de workshop bedacht ik me dat ik ook daar 8 maanden over mag doen om dit te regelen. De workshop is ook voor nieuwe deelnemers terug te kijken in de community. Dus fijn dat deze community bestaat voor mezelf en mijn collega ondernemers. Wil je ook deelnemen? Check https://www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl/. Voor meer uitleg over de nieuwe wereld en de community zie ik je graag bij de gratis pauwertalk: https://de-yogaboerderij.webinargeek.com/ondernemen-in-de-nieuwe-wereld

Het aanbod van alle programma’s vind je hier: https://www.deyogaboerderij.nl/aanbod/ . 
BESTEL hier NU dit unieke aanbod. Doe het voor 12 mei en je ontvangt nog het prachtige pauwervrouwen carddeck erbij op basis van de chakra’s.

Namaste,

“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
Twitter,PinterestInstagramYoutubeLinkedIn en Facebook.

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.