TIENERYOGA

You are here: Home / De Yogaboerderij / TIENERYOGA

tieneryoga

TIENERYOGA WAT IS DAT?

De Yogaboerderij, Lelystad geeft tieneryoga. Dit is yoga voor jong volwassenen van 13 tot en met 17 jaar. De lessen hebben een thema. Het zijn thema’s die te maken kunnen hebben met de yogafilosofie , de elementen, de chakra’s maar ook over eigenschappen die ze nodig hebben in hun ontwikkeling en wat tieners / pubers bezighoudt. Zoals (zelf)vertrouwen, verantwoordelijkheid, onthechting, moed etc.

Tieneryoga is goed voor het zelfvertrouwen, je kunt je beter concentreren, helpt tegen slaapproblemen, je leert dat je altijd je ademhaling bij je hebt en zo je eigen gevoel en gedachten tot rust kunt brengen.

Tijdens een tieneryogales / puberyogales beginnen we met een korte stiltemeditatie. Daarna starten we met wat opwarm oefeningen, gevolgd door de asana’s (yogahoudigen). Na de asana’s doen we ademhalingsoefeningen (pranayama’s). De laatste 10 minuten zijn bestemd voor ontspannings- en meditatieoefeningen; meestal via een geleide meditatie. Aan het einde van de les is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van een lekker kopje thee en een koekje.

De tieneryogalessen zijn, muv vakanties, iedere maandag van 17:15 – 18:15 uur.

Wees vrij om een proefles te komen doen.

Voor informatie mail naar  info@afstemchallenge.nl

 

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij.
Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.