Grote veranderingen per 1 januari mbt De Yogaboerderij

You are here: Home / De Yogaboerderij / Grote veranderingen per 1 januari mbt De Yogaboerderij

Grote veranderingen per 1 januari mbt De Yogaboerderij

“Ik heb super leuk nieuws!” Schreef ik op zaterdag 8 december in een nieuwsbrief aan mijn volgers en (online) yogaleerlingen. Aangezien ik vragen krijg van mensen via mijn website, plaats ik heirbij deze mail in mijn blog.
Op 7 december was het nieuwe maan. Petra Stam de Maanexpert schrijft hierover:
“Deze nieuwe maan is dé tijd voor introspectie, reflectie en evaluatie, om daarna onbruikbare gewoontes los te laten. Zo kun je nieuwe wegen inslaan of bewust een nieuwe start maken. Welke droomzaadjes sluimeren in jou en willen geplant (geleefd) worden? Besteed tijd en aandacht aan jezelf en neem rust om opgedane kennis om te zetten in wijsheid. Als je weet hoe het moet, doe het dan ook. Leef naar je innerlijk weten!”Per 1 januari gaan alle regulieren lessen van de Yogaboerderij over naar De Zonnecirkel.
Zoals ik al aangaf voor de zomervakantie wilden Anja en ik graag samenvoegen zodat je als leerling van de “stenen” yogaboerderij meer keus hebt in het aanbod van lessen. Niet alleen het soort lessen, maar ook qua docenten, dagen en tijden. Mocht het zijn dat je nu een keer een les mist heb je ook meer mogelijkheden om deze in te halen.
Dit betekent voor de leerlingen dat het abonnementsgeld wat nu loopt via de yogaboerderij per 1 januari geïncasseerd zal worden door de zonnecirkel. Daarom krijg je volgende week tijdens de les een inschrijfformulier en machtigingsformulier. Alle administratie, vragen mbt abonnementen, aan,- en afmeldingen voor een les etc gaat vanaf 1 januari via Anja. info@dezonnecirkel.nl

Sommige lessen zijn samengevoegd, anderen zijn vervallen om zo een nog beter aanbod te krijgen. Er is Hatha yoga , Critical Alignment, Yogatherapie voor je rug, Yin Yoga, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en Ayurvedische yogalessen (Dit zijn speciale blokken met aandacht voor de wisselende seizoenen).
Zelf zal ik nog steeds de yogalessen blijven verzorgen namens De Zonnecirkel op woensdagvond van 18:30 – 19:45 en van 20:15 – 21:30. De overige lessen worden gegeven door Serifa van Bemmel, Eva Kooij, Sas Breeuwsma en uiteraard Anja Alderliesten. Bijgaand vind je het nieuwe lesrooster.

Bijna 9 jaar heb ik met veel plezier en liefde les gegeven op de Yogaboerderij lief en leed is er gedeeld. Maar ik weet ook dat het heel goed is om soms deuren te sluiten en anderen weer te openen. Ik ben dankbaar voor de vele leerlingen die ik heb mogen begeleiden op hun yogapad en die hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling en me hebben gebracht waar ik nu sta. Ik weet dat iedereen bij de zonnecirkel in goede handen is.

Ik ga mezelf nog meer richten op hetgene waar ik op dit moment helemaal blij van wordt. De online yoga programma’s en webinars van de Yogaboerderij en de diverse begeleidingstrajecten en online trainingen bij de Yoga business coaching. Dit doe ik nu sinds 2 jaar. Er is zoveel vraag van yogadocenten en ik vind het heel fijn om mijn kennis over online yoga te mogen delen met hen zodat ook zij een eigen online yogaprogramma ontwikkelen en hiermee hun leerlingen helpen. Op deze manier kan ik mijn kennis verder verspreiden en indirect nog meer yogaleerlingen bereiken.

Volle maan Yogalessen:
Tevens geef ik, Corine het komende jaar nog een aantal yogalessen met een thema op vrijdagavond rond de volle maan. Ik bekijk wat de energie van de volle maan is op dat moment en daar maak ik een yogales bij met beginmeditatie, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, een geleide visualisatie, natuurlijk een leuke inzichtkaart uit een van mijn vele carddecks en een bijpassende creatieve opdracht. Denk aan een schrijfopdracht, moodboard etc. Op zo’n manier dat je de energie van de maan duidelijker zult ervaren en meer inzichten krijgt in jezelf in die periode en leert om mee te bewegen op de energie van de maan.

De dagen en tijden zijn op vrijdag 19:30 – 21:30. De data zijn:
18 januari
15 februari
22 maart
17 mei
14 juni
12 juli
13 september
11 oktober
15 november
13 december

Aanmelden voor de eerste maanyogales van 25 euro kan via DEZE LINK.

Kerstvakantie:
In de 1e week van de kerstvakantie zijn we gesloten
Op maandag 31 december en dinsdag 1 januari vervallen de yogalessen. Deze kun je van te voren of erna inhalen.

GRATIS online workshop over meridianen, donderdag 13 december 20:00 vanuit huis te volgen:
In deze online workshop vertel ik je kort wat over mezelf, wat yoga heeft betekend in mijn leven, wat meridianen zijn en wat simpele oefeningen om direct toe te passen. Wist je namelijk dat als kinderen boos zijn en met hun voeten stampen op de grond ze hiermee nier1 punt activeren. Dit is het beginpunt van de niermeridiaan. Deze hoort bij het element water. Het water stijgt op omhoog en blust het verhitte hoofd. Zo interessant.
Je kunt je aanmelden via DEZE LINK.

Masterclass Critical Alignment, 22 december, 9.00-1200 uur:
Tijdens deze masterclass wordt gegeven door Anja Alderleisten. We beginnen we met een meditatieve oefening op één van de tools, zoals de strip of het vilten matje (nog een verrassing welke we gaan doen!). Daarna hebben we een korte pauze voor een ontbijt, en dan gaan we verder met een les van ongeveer 1,5 uur, zodat we soepel en ontspannen de feestdagen in kunnen gaan.
Kosten: 35 euro, inclusief ontbijt. Aanmelden via de mail: info@dezonnecirkel.nl

Kinderyogalessen  9, 16, 23, 30 januari en 6 en 13 februari 2019.
Vanaf het nieuwe jaar zijn er kinderyogaelssen bij De Zonnecirkel.
Leeftijd: 4-8 jaar                      15.30-16.30
Leeftijd: 9-12 jaar                    17.00-18.00 uur
Lesgeld voor deze 6 lessen zijn: €52

Yoga voor wachtende ouders:
Lijkt het je als ouder ook leuk om kennis te maken met yoga, dan bestaat de mogelijkheid om tijdens het 2e blok zelf ook yoga te doen van 17:00 -18:00 (minimaal 6 ouders). Willen jullie op hetzelfde tijdstip yoga doen dan betaal je voor het blok €98. Opgeven via: info@dezonnecirkel.nl of via 06 19032716.

Speciale YIN Yogales op zondag, 6 januari
Deze nieuwjaarsles wordt gegeven door Eva Kooij en is bedoeld om alle excessen van de feestdagen weer af te voeren.  Kosten voor deze les zijn 25 euro. Wil je deze les als inhaalles van de kerst gebruiken, dan kan dat ook en betaal je 15 euro bij. Opgeven via: info@dezonnecirkel.nl of via 06 19032716.

Online Yoga:
Mocht je met onregelmatige diensten werken, geen oppas hebben, het eng vinden om een studio in te stappen etc., dan heb ik ook online yogaprogramma’s. Zodat je yoga kunt doen in je eigen tijd en tempo. Kijk welk thema jouw aandacht trekt:  7 Chakra’sMeridianen7 spirituele wetten van yogaAartsengelen, drie dosha’s , yoga en astrologieeen yoga mix, of gezellig yoga samen met je kind.

De Yoga Business Coach
Ben je yogadocent en wil je begeleiding in het maken van een online yogaprogramma of heb je andere vragen check dan mijn website: www.deyogabusinesscoach.nl

Kijk wat de nieuwe maan voor invloed op jou heeft. Neem ook tijd voor reflectie en evaluatie. Om los te laten en nieuwe wegen in te slaan of een nieuwe start te maken. Het is niet makkelijk, want je wil het graag voor iedereen goed doen en met iedereen rekening houden maar kijk wat goed voelt voor jou en leef naar je innerlijk weten!

Graag tot ziens bij De Online Yogaboerderijde Zonnecirkel of de Yoga Business Coach.

Groetjes,

“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.