VOLWASSENYOGA

You are here: Home / De Yogaboerderij / VOLWASSENYOGA

corine vlinderhouding

VOLWASSENYOGA

Volwassenyogales bij de Yogaboerderij in Lelystad gegeven door Corine duurt 75 minuten en bestaat uit:

– Een korte stiltemeditatie
– Enkele opwarmoefeningen
– Asana’s (yogahoudigen)
– Pranayama’s (ademhalingsoefeningen)
– Eindontspanning en een geleide visualisatie
– Een lekker kopje thee met een koekje.

De lessen zijn gevarieerd en hebben altijd een thema. Bijvoorbeeld een goede eigenschap (vertrouwen, matigheid, nederigheid, hoop etc) , een chakra, of een element. Vaak geven ze inzicht en stof tot nadenken. Ik probeer voor iedereen een (passende) yogales op maat te verzorgen. Zodat de les uitdaging biedt voor beginners en gevorderden. Indien u lichte lichamelijke klachten heeft pas ik de oefeningen voor u aan maar wel zo dat ze nog steeds het gewenste effect hebben.

De yogalessen van de Yogaboerderij , Lelystad zijn hatha yoga lessen gebaseerd op de integrale yogafilosofie.

Yoga bevordert de innerlijke en lichamelijke balans en heft spanningen in het lichaam op. Het lichaam wordt soepeler en gezonder en de geest kan zich beter ontspannen. Integrale yoga ontstond in de vorige eeuw in India. De grondleggers ervan zijn Sri Aurobindo en de Moeder. (Mira Alfassa). Zij ontwikkelden een meditatieve maar ook zeer praktisch toepasbare vorm van yoga, waarbij de oefeningen als doel hebben om je gedachten en emoties tot rust te brengen zodat je minder gevoelig wordt voor invloeden van buitenaf.

Integrale yoga gaat er vanuit dat je op deze manier fysieke veranderingen tot stand kunt brengen, en je bewustzijnsniveau kan verhogen. De lessen integrale yoga zijn gericht op het oplossen van (energetische en emotionele) blokkades en het stimuleren van het zelf genezende vermogen van het lichaam.

De volwassenyogalessen zijn, muv vakanties, iedere maandagavond van 18:30 – 19:45 en 20:00 – 21:15 en woensdagavond 18:30 – 19:45 en 20:00 – 21:15, op vrijdagochtend 08:45 – 10:00 en op vrijdagmiddag 13:30 – 14:45.

Voor info : info@afstemchallenge.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij.
Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.