Wil je mijn enquête invullen & delen?

You are here: Home / De Yogaboerderij / Wil je mijn enquête invullen & delen?

enquete 1

ONLINE YOGA PROGRAMMA / ENQUÊTE:
Tijdens mijn val had ik genoeg tijd om dingen te bedenken. Ik kreeg weer nieuwe ideeën. Een ervan is dat ik ga starten met een online yoga programma aan het einde van dit jaar.  Om te kijken wat mensen aantrekt in de yoga en wat juist niet. Heb ik een enquête gemaakt.
Zou je me willen helpen en deze aub willen invullen voor me? Mocht je iemand kennen die niet aan yoga doet dan graag doorsturen want wat is de reden waarom iemand nog niet aan yoga doet? Is dit een bepaald idee wat mensen hebben van yoga? Juist daar ben ik natuurlijk benieuwd naar. Wat hoor jij van andere waarom ze het juist niet doen/durven? Ik zou het erg fijn vinden als je me daarbij wilt helpen door het zelf in te vullen en vrienden en familie het in wil laten vullen. Onder de mensen die meedoen ga ik het online programma verloten. Het zal niet meer dan 3-5 minuten in beslag nemen en vermeld wel je naam, woonplaats en e-mailadres anders kan ik je niet op de hoogte brengen als je hebt gewonnen. 🙂   Klik hier voor de link naar de enquête.

Wil je het aub delen zodat ik een nog groter bereik heb! Dank je!

Alvast hartstikke bedankt voor je bijdrage. Wil je het aub invullen voor volgende week zaterdag 22 augustus!

 

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
info@afstemchallenge.nl
www.deyogaboerderij.nl

Je kunt ook de Facebookpagina liken van De Yogaboerderij . Maar we zijn ook te volgen op Twitter, Pinterest en Periscope.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.