YOGAREIS TURKIJE, 11 t/m 18 Oktober.

You are here: Home / De Yogaboerderij / YOGAREIS TURKIJE, 11 t/m 18 Oktober.

zwembad     bank buiten     bed

Bron : http://www.bakkhos.com

Van 11 tot en met 18 oktober 2014 is er een Yoga – cultuur reis naar Turkije.

We verblijven in een uniek guesthouse genaamd Bakkhos. Het ligt op hun eigen landgoed van een aantal hectares samen met een wijngaard. Er zijn 12 huiselijk ingerichte gastenkamers,verscholen achter de groene heuvels op ongeveer 4 km afstand landinwaarts van de badplaats Kusadasi. Een slingerende dorpsweg brengt u, in tegenstelling tot het levendige Kusadasi, naar dit persoonlijk, idyllische ontworpen guesthouse.  Het is een ideale plek voor diegenen die willen genieten van de rust van het buitenleven. In het voorjaar een weelderige flora en in het najaar weer schitterend om zijn kleurenpalet. In de warme zomer zorgt een altijd aanwezig briesje in deze vallei van olijfbomen en wijngaarden voor verkoeling. Zij hebben als diner ook een heerlijke lokale Turkse keuken.

Reisleidster: Lydia Barends (oud collega van mij) en eigenaresse van Dirim Guesthouse , woont al ruim 20 jaar in Turkije en zal de reis organiseren en begeleiden. Er zullen drie excursies door Lydia begeleidt worden in deze week. Het dorpje Sirinci, Het Nationale park Milli Park en een boswandeling. Deze excursies zijn optioneel en bevatten tevens een (partner)-yogales of visualisatie/geleide meditatie.
Programma: Iedere ochtend zal er een yogales verzorgd worden door Corine van Zoelen van De Yogaboerderij. Na het diner is er iedere avond een andere activiteit. Je kunt denken aan een yoga nidra, voetmassage bij jezelf, mandala inkleuren etc.

 

Kosten: 595,00 Euro per persoon
Inclusief: Verblijf 7 nachten in kamer op basis van 2 personen voor halfpension (ontbijt en diner) (als u alleen op een kamer wilt verblijven dan is er een 1 persoonskamer toeslag van 17,50 per nacht.) Iedere ochtend yogales door Corine Transfer van en naar vliegveld Izmir.
Exclusief: Vlucht Lunch Annuleringverzekering Reisverzekering 3 excursies van Lydia overige excursies zoals Efese, Hamam, Kusadasi stad. yogamat & meditatiekussen

 

LET OP!
Vluchten zijn divers qua prijs variërend van 195,00Euro – 400,00 Euro voor een retour afhankelijk van maatschappij, geen bagage of wel bagage (aantal kilo’s ) in het ruim. Gwenda Smit Travelcounseler heeft een mooie vlucht gevonden die dagelijks varieert qua prijs. Tussen 195,00 – 230,00 Euro voor een retour met 20 kilo bagage. Aanmelden voor de reis kan bij Corine van Zoelen, info@afstemchallenge.nl tot en met 25 juni. Als we genoeg aanmeldingen hebben gaat Gwenda de vlucht boeken voor de prijs die er op dat moment geldt en wordt het appartement geboekt.

WIL JE GRAAG MEE? REAGEER DAN VOOR 25 JUNI !

 

EXCURSIES: Er zijn drie groepsexcursies maar deze zijn optioneel en kunnen ter plaatse geboekt en betaald worden ivm het weer.

Sirince: Dit leuke dorpje heette eens Çirkince (lelijk). De bewoners hadden deze naam aan het stadje gegeven om de buitenlanders te mijden en de schoonheid van Sirince niet delen. Na vele jaren, begrepen bezoekers dat  het stadje niet lelijk was en noemden het Sirince (mooi). Omdat Sirince op een heuvel ligt zal een ieder kunnen genieten van de uitzichten over de indrukwekkende wijngaarden en perzik bomen.

Vandaag is het stadje een perfecte samenkomst van de Turkse en de Griekse cultuur.  Sirince heeft typische Griekse huizen die hun originele karakter hebben behouden. Op een binnenplaats van een van deze huizen staat een mooi gerestaureerde orthodoxe kerk. De nauwe straatjes in het stadje behoren tot de vrouwen die handgemaakte voorwerpen verkopen. Zoals huisgemaakte zeep en kleding. Maar ook olijfolie, kruiden en wijn. Je kan er heerlijk eten van een op houtvuur gekookte maaltijd. Ondanks het toerisme lukt het Sirince om de authenticiteit van het stadje te behouden.

 

sirince-village--191515  Bron: http://www.didymatravel.com

 

Milli Park : Dilek Peninsula National Park is plaatselijk bekend als Milli Park.Het Nationaal Park heeft een oppervlakte van 28.000 hectare Het nationale park is een klein stukje paradijs om heerlijk te ontspannen. Dit geldt voor wandelen op bergpaden maar ook voor het strand.

Door zijn schoon milieu, een adembenemend uitzicht en schone stranden is het nationale park de perfecte plek om te picknicken Er zijn faciliteiten aangeboden, zoals bankjes, picknicktafels, toilet en douche.  Er zijn veel mooie soorten bloemen, soorten vogels en wilde dieren. De meest voorkomende wilde dieren zijn de zwijnen.

 

milli park

Bron: http://www.tripadvisor.com

BOSWANDELING:
Boswandeling in de bossen op de heuvels in de omgeving van Kusadasi met lunch.

 

Heb je interesse in deze reis geef dit dan door VOOR 25  juni aan Corine van Zoelen van De Yogaboerderij.

Wees vrij om het te delen op Facebook, Twitter , Pinterest of LinkedIn. Dank je wel voor je tijd.

Corine van Zoelen
De Yogaboerderij
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.