Yogareis Turkije, festival Almere en Terschelling, scheurkalender en hoofdstuk in boek.

You are here: Home / De Yogaboerderij / Yogareis Turkije, festival Almere en Terschelling, scheurkalender en hoofdstuk in boek.

zwembad met tuin en parrasol          terras voor deur app, blog        buitenpoort blog

 

Heb je zin in de zomer? Nu het weer lekker weer is wordt het vast een fantastische zomer. Er zijn veel leuke nieuwe ontwikkelingen die bij mij plaatsvinden en vele daarvan zijn ook in de zomer; augustus of na de zomer. Dit wil ik graag met je delen.

YOGA –  CULTUUR REIS TURKIJE
Van 11 tot 18 oktober is er een yoga –  cultuur reis in Turkije. Deze zal doorgaan bij genoeg deelnemers. We verblijven in een schitterend guesthouse van een Nederlandse Eigenaresse .  Het is een ideale plek voor diegenen die willen genieten van de rust van het buitenleven. Opgeven VOOR 25 juni!   Deze informatie staat ook allemaal op mijn blog. Voor meer informatie kijk HIER .

ASTROLOGIE ALMANAK Ik mocht een hoofdstuk schrijven voor de Astrologie Almanak van Esther van Heerebeek wat gaat over yoga en astrologie. Hierbij zijn foto’s gemaakt door Gina de Wit van mij in een yogahouding. Het boekt komt uit in augustus 2015. Mocht je interesse hebben in een gesigneerde versie van Esther geef het dan aan me door dan kan ik ze voor jou bij haar bestellen. Het boek kost 14,95

YOGASCHEURKALENDER Ook komt er in augustus een yogascheurkalender van 2015 uit. Hieraan heb ik ook een kleine bijdrage geleverd qua tekst en foto van Gina. In deze scheurkalender staan yogatips en ideeën voor voeding. De scheurkalender kost 14,95. Mocht je interesse hebben in de scheurkalender dan kun je dit aan me doorgeven dan kan ik er meerdere bestellen zodat de verzendkosten verdeeld kunnen worden. 

VIVA LA DONNA VERWENYOGADAG: 5 juni 20:00 – 21:15 bij Het PASSIE inloophuis. GRATIS yogales voor vrouwen die kanker hebben of hebben gehad.  De yogales wordt gegeven door Corine van De Yogaboerderij. Dus ken je iemand die baat kan hebben bij deze yogales. Geef het dan door.  Voor informatie & opgeven: info@afstemchallenge.nl    Vivaladonna website

WE LOVE YOGA EXPERIENCE, Atlantisstrand Almere. Zaterdag 21 juni 2014 De yogaboerderij gaat een workshop ouder-kind verzorgen met als thema “Strand” bij het Atlantisstrand. Het wordt een super leuke dag. Het is toegankelijk voor iedereen. Beginners, gevorderden, volwassenen en kinderen. Kom je ook ?
Dit zijn de Yogaleraren: weloveyogaalmere.  HIer staat het programma. Voor de kaartverkoop kijk je op deze pagina.

YOGAFESTIVAL TERSCHELLING, 27,28,29 juni 2014.
Dit jaar mag ik weer kinderyogales geven op het yogafestival Terschelling. Heb je interesse om ook te komen? In de prijs zitten alle yogaworkshops van leraren van over de hele wereld, eten en drinken. Voor meer informatie:  http://www.yogafestival.info/
Dit zijn de Yogaleraren :  Yogafestival info . Kaarten zijn te bestellen op deze pagina.

HIMALAYA HERBALS EN YOGI TEA: Sommige mensen zijn al bekend met de Himalaya herbal shampoo, conditioner, voet en handcrème, bodylotion  etc. Tevens heb ik 10 verschillende smaken yogi tea. Deze zijn allemaal bij De Yogaboerderij te koop. Ik kan ze ook verpakken in een leuk cadeaupakketje net als de libelles, Ohm-tekens, geldrolletjes, mala’s, viltenkettingen etc. Het is een leuk en origineel cadeau wat door vele erg gewaardeerd wordt. Tevens zijn er namens de Indian Spirit leuke Indiase strandjurkjes.

BLOG:
Op mijn blog staan vele yogatips. Zoals tips voor buikpijnklachten. Voor meerdere yogatips kijk op: https://deyogaboerderij.wordpress.com/  en meld je aan om mijn blog te volgen.

FACEBOOK / TWITTER / PINTEREST
Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij. Ik ben ook te volgen op twitter, of pinterest. Op LinkedIn kun je met me linken.

Geniet van het weekend !

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om dit te lezen. Denk je dat iemand interesse heeft in een van de lessen of workshops bij De Yogaboerderij voel je dan vrij om dit te delen. Dank je wel!

 

Met vriendelijke groet,
Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl

 

 

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.