ZIEN! door vrouwen, voor vrouwen. 8 maart 19:00-22:00

You are here: Home / De Yogaboerderij / ZIEN! door vrouwen, voor vrouwen. 8 maart 19:00-22:00

ZIEN!

Lelystad zit vol ondernemende vrouwen. Van kleine initiatieven tot zelfstandige bedrijven. Er is zoveel talent, waarvan we soms niet eens weten dat het er is. Deze vrouwen laten zich zien bij ZIEN!, op zaterdagavond 8 maart tijdens de Internationale Vrouwendag. ZIEN! is door vrouwen, voor vrouwen. Bij ZIEN! kun je verbinden, ontmoeten, kijken, luisteren, delen, ideeën opdoen, proeven, lachen, praten en meedoen.

Ben jij een ondernemende vrouw? Je geeft workshops, bent gastouder, je hebt een winkel of misschien doe je iets totaal anders… Wil je andere ondernemende vrouwen ontmoeten? Kom dan naar ZIEN! Alle tafels zijn al gereserveerd. Je bent van harte welkom om als bezoekster te komen en op die manier jouw activiteit te delen en te laten ZIEN! Ben jij niet voor jezelf aan het werk, maar wel ontzettend geïnteresseerd in de initiatieven die er zijn? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om te komen.

Bij de ingang krijgt iedereen een lege goodiebag. Een lege? Ja, want je kunt zelf jouw goodiebag vullen met wat je tijdens ZIEN! van de verschillende ondernemende vrouwen kunt krijgen. Neem dus vooral ook leuke give away’s mee om zelf uit te delen. Naast kennismaken met ondernemende vrouwen kun je workshops volgen. Ook verzorgd door Lelystadse onderneemsters. Waaronder ikzelf!

Geef het vooral door aan zoveel mogelijk andere vrouwen om te komen. Er valt van alles te ZIEN!

Praktische informatie

Internationale Vrouwendag; zaterdag 8 maart

Van 19:00 tot ongeveer 22:00 uur

Zaanstraat 6N, 8226 ND Lelystad (Goodbody Balans)

Entree is gratis!

Facebook

Kijk op de Facebookpagina en kom ook!

Programma

Er zijn 50 deelneemsters die zich laten zien. Er onder andere yogadocenten, voedingsdeskundigen, muzikanten, coaches, een reisadviseuse, opruimexpert, ambachtelijke taartenbakster, weddingplanner, dramadocente, restauranteigenares, stoelmasseuse en creatieve vrouwen met mozaïek & haken, etc.

Verder zijn er negen workshops waar je uit kunt kiezen.

Bekijk en print hier het volledige programma: Deelneemster en workshops ZIEN! 8 maart 2014

Door wie?

Achter dit evenement zitten vijf ondernemende vrouwen die Lelystadse ondernemende vrouwen met elkaar verbinden en een podium bieden.

Jedidjah Companje van www.pure-creation.nl

Corine van Zoelen van www.deyogaboerderij.nl

Jedidjah Companje van www.pure-creation.nl

Jolanda Sijsling van www.antaraj.nl

Maaike Bruggeman van www.coachinginjedag.nl

Anja Kramer van www.kc-communicatie.nl en www.goodbodybalans.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.