Aartsengel Gabriël

You are here: Home / Engelenyoga / Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël

gabriel

Aartsengel Gabriël = God is mijn kracht

Zijn focus is op: creativiteit en wordt ook gebruikt voor het opheffen van angst. Geeft leiding en ontwaken en zuivering.

De aartsengel Gabriël is de beschermengel van: mensen met een kinderwens dmv zwangerschap of adoptie en hierdoor hoort hij bij verloskundige en alles wat met geboorte te maken heeft.

Het is ook de engel van verkondiging, barmhartigheid en openbaring en ondersteunt schrijvers, artiesten en journalisten om helende boodschappen te maken en te helpen bij het uiten van hun creativiteit..

Brengt nieuwe krachtige energie waardoor je vrij van angsten zult worden en in je kracht komt te staan. Je bent veilig en beschermt en je kunt de leiding op je nemen en creatieve oplossingen bedenken.

Hij leert ons voor onze mening uit te komen en onwaarden tegen te spreken. hij leert ons onze stem te gebruiken om te genezen, te inspireren, en pijn te verzachten.

De kleur die erbij hoort is: oranje / blauw / Koper

De energie is : Vrouwelijk en Mannelijk

De edelsteen die erbij hoort is : donkergele citrien

Etherische olie:Olie te zorgen dat je adviezen krijgt in je slaap; basilicum, dillezaad, engelwortelzaad, kaneel, koriander, melissa, roos otto, scharlei,, steranijs.

Dierenriemteken: Kreeft

Het Chakra wat erbij hoort is: 2de chakra / 5de chakra

Ook nu staan er in verschillende boeken zaken vermeld over Gabriël 2de(oranje) en 5de(blauw) chakra.  Aangezien hij de boodschapper is van het woord van God en beschermheilige van de journalisten en schrijvers vind ik 5de chakra, het chakra van communicatie ,beter bij deze engel passen.

Taak op engelengebied: Hij is samen met Michaël de enige engel die in het Nieuwe Testament voorkomt. Hij brengt het nieuws. Gabriël kondigt de geboorte van Jezus aan bij Maria en was ook aanwezig bij de dood van Jezus en waakte bij het graf en gaf het nieuws van zijn opstandig aan de leerlingen aan. In de islam laat hij (Jibril) Mohammed ontwaken om de Koran te dicteren.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: onderrug, lagere ingewanden, onderbuik, nieren, spijsvertering, bronchitis en astma, helpt bij de overgang, balanceert hormonen en verhelpt constipatie.

Helpt bij verdriet, rouw en verlies. Vergroot vreugde, creativiteit, optimisme en positieve levensvisie. Helpt bij angsten en fobieën.

Element : water

Bron: De engelen gids van Hazel Raven.

Tijdens de les gaan we oefeningen doen voor ons 5de chakra/keelchakra en sluiten we af met visualisatie voor het vinden van oplossingen.

Wil je zelf graag een engelenyogales meemaken? Kom dan langs voor een proefles en mail voor informatie naar: info@afstemchallenge.nl

ONLINE YOGA PROGRAMMA “AARTSENGELEN”
Ik heb een online yogaprogramma van gemaakt over diverse Aartsengelen.
Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij. Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
 info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.