Aartsengel Metatron

You are here: Home / Engelenyoga / Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron

metatron

De Aartsengel  Metatron = zetel van de ziel / Licht van God,

Zijn focus is op: Spirituele evolutie, verlichting, activering en opstijging van lichtlichaam, prioriteiten stellen, omgaan met kristalkinderen en je chakra’s reinigen.

De aartsengel Metatron : Na zijn leven als schrijver Henoch/Enoch op Aarde is hij de Aartsengel Metatron geworden waar hij verder gaat als schrijver en verslaggever hij helpt mensen met het orde op zaken te stellen en orde in je prioriteiten.

Metatron, regeert over eetlust en geeft aan wanneer het genoeg is. Leert materiële wereld op waarde te schatten. Zorgt ervoor dat we plezier hebben en rust nemen.

Metatron ondersteund Indigo en Kristal kinderen/nieuwetijdskinderen en kinderen met ADD en ADHD en helpt ouders en verzorgers die met deze kinderen werken met de communicatie naar deze kinderen.

Hij helpt mensen bij het overlijden met “de overgang” dmv zijn licht.

De kleur die erbij hoort is:
wit licht / oud roze / donker mint groen

De energie is : mannelijk

De edelsteen die erbij hoort is : Watermeloentoermalijn

Etherische olie:Helpt bij de overgang naar de dood. Heerlijke aroma s zouden de engelen aantrekken en de rook van gewijde kruiden zou de ziel naar de hemel dragen.

Enkele oliën zijn: Cederhout, cypres, geranium, jasmijn, mandrijn, patchouli, sandelhout, wierookhars.

Het Chakra wat erbij hoort is: overstijgend boven alle chakra’s = 8ste chakra

Taak op engelengebied: Een zuil van vuur die verblindender is dan de zon. Het licht dat Mozes in de brandende struik zag. Het licht dat Paulus op de weg naar Damascus zag en het licht dat vak wordt gezien bij “bijna door ervaringen”.

Prioriteiten stellen

Omgaan met indigokinderen

Het reinigen van chakra’s

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: hij herstelt trillingen en wordt gebruik als een soort levenselixer tegen allerlei ziektes.

Reinigt en balanceert emoties. Zorgt voor innerlijke vrede en rust. Laat ons het verleden uitwissen. Ruimt emotioneel afval op. Verfijnt de emoties. Zorgt voor spirituele groei.

Metatron begeleidt je spirituele richting in de levensboom. Je reist vanaf de wortels van de boom (waar de tweelingziel Shekinah heerst) naar de top van de kroon. Zowel de wortel als de kruin vormen het verbindingspunt met de schepper van al het leven. Sekinah helpt om je fundering veilig te stellen in het aardse rijk en Metatron begeleid je vanaf de kroon van de boom via een korte vlucht op de vleugels van de witte vredesduif om universele harmonie te bereiken. Zorgt ervoor dat je tijdens je spirituele groei liefde en licht kunt uitstralen en ontvangen en in je hart nog groter kunt maken voor alle leven.

Via Metatron krijg je toegang tot vorige levens en vroegere gebeurtenissen waardoor de grootste hoeveelheden emotionele energie gekoppeld is. Deze zijn van grote invloed op je huidige leven. De toekomst ligt niet vast. Door onze denkpatronen te veranderen kunnen we haar beïnvloeden. We verwezenlijken datgene waarop we focussen.

Metatron wordt vaak afgebeeld met een geometrisch figuur. De kubus van Metatron. In de kubus van Metatron bevinden zich de vijf Platonische lichamen. Dit zijn de enige mogelijke geheel regelmatige veelvlakken, zoals de kubus met zes zijden;de tetraëder met vier zijden; de octaëder met acht zijden;de dodecaëder met twaalf zijden en tenslotte de icosaëdermet twintig zijden. Ruim 2500 jaar geleden wist Pythagoras al van het bestaan van drie van deze vormen. Plato benoemde alle vijf als ‘kosmische bouwstenen van de wereld’ en relateerde ze aan de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en ‘hemelmaterie’ of ether.

Het wordt ook wel Fruit of Life genoemd. Dit symbool is opgebouwd uit dertien cirkels en vormt de basis van de kubus van Metatron. Deze staat ook wel bekend als de blauwdruk van het universum, omdat het de basis vormt voor het ontwerp van elk atoom, elke moleculaire structuur, elke levensvorm en alles wat bestaat.

De kubus van Metatron (heilige geometrie) kan je helpen bij het helen van lichaam, geest en emoties.

Meer over de kubus van Metatron kun je vinden op de site van arcturians.

Voor meer interessante informatie over Metatron neem eens een kijken op het blog van de aarde engel.

Bron: De engelen gids van Hazel Raven.

Tijdens de les gaan we een chakrareiniging doen dmv de kubus van metatron, asana’s /houdingen die te maken hebben met Metatron,  een ademhalingsoefening die goed is voor mensen met ADD/ADHD en een heerlijke visualisatie van een vredesduif.

Wil je zelf graag een engelenyogales meemaken? Kom dan langs voor een proefles en mail voor informatie naar: info@afstemchallenge.nl

ONLINE YOGA PROGRAMMA “AARTSENGELEN”
Ik heb een online yogaprogramma van gemaakt over diverse Aartsengelen.
Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij. Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen www.deyogaboerderij.nl info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.