Aartsengel Michaël

You are here: Home / Engelenyoga / Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël

michael

Aartsengel Michaël = Hij die op God lijkt / Die is als God

Zijn focus is op: communicatie, zelfversterking, bescherming, kracht en waarheid.

De aartsengel Michaël is de beschermengel van: de mensheid, opperbevelhebber van alle aartsengelen, hij leidt de hemelse machten en het hemelse leger. Hij staat voor de krachten van geloof, bescherming en waarheid. Hij is de machtige beschermer.

Hij is vrijgevig en open.

Wordt vaak afgebeeld als drakendoder.

De kleur die erbij hoort is: geel ,blauw, paars en goud

De energie is : Mannelijk

De edelsteen die erbij hoort is : Sugiliet

Etherische olie:Voor bescherming, veiligheid en zekerheid , zuivering, bescherming, moed, het overwinnen van obstakels en het loslaten van angst en twijfel aan jezelf.

Ananas, anijszaad, anjer, citroen, lavendel, mirre, steranijs, teatree, zoete venkel en wierookhars.

Voor negativiteit, angsten , fobieën en ongerustheid zijn de oliën bergamot, eucalyptus, kamille, salie, zoete majoraan goed.

Dierenriemteken: Leeuw

Het Chakra wat erbij hoort is: 3de chakra , 5de chakra en 1ste chakra Taak op engelengebied:  De beschermer van de mensheid. Zorgt voor moed, zelfvertrouwen, veiligheid, en helpt je bij je levensdoel. Zorgt dat je bepaalde “koorden” doorsnijd die niet meer van belang zijn zodat je beter kunt loslaten. Hij verwijdert negatieve energieën, en helpt je bij reparatie van mechanische en elektrische apparaten.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: keel, schildklier, bijschildklier, longen, kaak, schedel, lichaamsgewicht. Michaël verzacht verhindert en kalmeert hete aandoeningen. Verlaagt koorts en reguleert hyperactiviteit ontstekingen en ontsporingen. Geeft helderheid en sereniteit.

Helpt bij keel en oor infecties, stijve nek, verlaagt hoge bloeddruk en hartslag. Kalmeert het centrale zenuwstelsel zodat stress vermindert.

Bestrijdt de angst om de waarheid te zeggen. Kalmeert de geest en zorgt voor onthechting van wereldse zorgen.

Hij hoort bij de zon en de zondag.

Het is dus een betrouwbare engel die je helpt als je je onveilig voelt. Hij waakt over je huis en je dierbaren. Met het zwaard kan hij de koorden die je ,bijvoorbeeld door angst, van energie beroven doorsnijden. Maar ook als er mensen van jou energie aftappen. Je kunt hem vragen voor kracht en moed zodat je de juiste stappen zet voor je levensdoel waar hij je in begeleid.

Bron: De engelen gids van Hazel Raven.

Tijdens de les gaan we een aura reiniging doen, enkele houdingen die bij deze engel horen en een mooie visualisatie over een draak.

Wil je zelf graag een engelenyogales meemaken? Kom dan langs voor een proefles en mail voor informatie naar: info@afstemchallenge.nl

ONLINE YOGA PROGRAMMA “AARTSENGELEN”
Ik heb een online yogaprogramma van gemaakt over diverse Aartsengelen.
Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij. Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.