Aartsengel Raziël

You are here: Home / Engelenyoga / Aartsengel Raziël

Aartsengel Raziël

raziel

Aartsengel Raziël;  het geheim van God

Zijn focus is op: intuïtie en inzicht. Het is de kosmische vader en weet de geheime mysteries van het heelal.

De aartsengel Raziël is de beschermengel van: kunstenaars en acteurs om spirituele kennis te vergroten.

De kleur die erbij hoort is: Indigo en regenboog kleuren

De energie is : Mannelijk

De edelsteen die erbij hoort is : Heldere bergkristal

Etherische olie:
Om het voorhoofdchakra te reinigen, de geheimen van het universum te ontsluieren: Benzoë, galbanum, jasmijn, kanel, laurier, rozenhout, tuberoos, wortelzaad. Om beter toegang te krijgen tot advies en verhoogd bewustzijnstoestand: wierookhars, pepermunt, kruidnagelkiem, engelwortelzaad lindebloesem.

Het Chakra wat erbij hoort is: voorhoofdchakra, ajnachakra, 6de chakra Taak op engelengebied:

– Helpen bij spirituele groei

– Het begrijpen van de geheimen van het universum Hij zorgt voor een bewuste verbinding met de “geest”.  Hij geeft ons een blik op het verleden, heden en de toekomst als het eeuwige nu. Hij staat boven op de berg Horeb om daar de geheimen van de mensen te verkondigen.

Als we zijn “inzichten” ontvangen dan hebben we geen bevestiging van ons “begrip”van anderen nodig.

– Het herinneren en het helen van vorige levens Een taak is ook om je te helpen bij je angsten. Waar komen deze vandaan? Dit leven of vanuit een ander leven? Waarom heb je een bepaalde fascinatie voor oorlogen, bepaalde leefwijzen etc.

Misschien zijn het gevoelens zoals angst, verdriet, pijn die je niet hebt verwerkt uit een ander leven. Je kunt de hulp inroepen van engel Raziel om je te helpen om deze ervaringen te herkennen en te begrijpen. Je kunt Michaël vragen om de koorden door te snijden en Uriël om je karma te balanceren. Zodat je een totale healing hebt.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: hypofyse, skelet, lagere hersenen ogen en holten. Verwijdert negativiteit uit het skelet. Doodt bacteriën in voedsel, water en lucht. Zuivert vervuiling op alle niveaus. Helpt bij chronische klachten van holten, helpt bij slapeloosheid, bronchitis, astma, longkwalen. Verlicht migraine en spanningshoofdpijn. Lost problemen met overactieve schildklier op. Helpt bij nierklachten en diarree. Verlaagt hoge bloeddruk en verhelpt rugklachten, vooral ischias en spit.

Helpt bij emotionele en geestelijke zaken zoals; helpt je te focussen op zelfbewustzijn , zelfinzicht en zelfkennis. Bij emotionele instabiliteit. Verwijdert negatieve denkvormen. Bevordert telepathisch vermogen, intuïtie, helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid.

Voordat God de wereld schiep leerde hij de kabbala (joodse mystieke traditie) aan de engelen. Adem ontving als eerste deze lessen die hem door Aartsengel Raziël in boekvorm werd gegeven toen hij en Eva uit het Hof van Eden werden verjaagd.

Bron: De engelen gids van Hazel Raven.

Tijdens de les gaan we oefeningen doen voor het 6de chakra en je intuïtie. Als afsluiting voor de kerstvakantie een mooie visualisatie over de diverse kleuren van je ziel.

Wil je zelf graag een engelenyogales meemaken? Kom dan langs voor een proefles en mail voor informatie naar: info@afstemchallenge.nl

ONLINE YOGA PROGRAMMA “AARTSENGELEN”
Ik heb een online yogaprogramma van gemaakt over diverse Aartsengelen.
Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij. Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.