Aartsengel Sandalphon

Aartsengel Sandalphon

sandalphon

Aartsengel Sandalphon = Boodschapper van God / Broeder

Zijn focus is op: Het omgevingsbewustzijn, persoonlijke en wereldwijde verantwoordelijkheid. De aarde, genezing, gebed en genezing op afstand. Het overbrengen van boodschappen/gebeden tussen God en mensen.

De aartsengel Sandalfon is de bewaker van de aarde en verantwoordelijk voor het welzijn van de mensheid. Saldalphon geneest de aarde. Sandalfon is de dubbele weerspiegeling van Metatron. Hij een van de twee aartsengelen die eens als mens op aarde heeft rondgelopen. De andere is Metatron.

Sandalfon ondersteunt en begeleidt muzikanten :Hij helpt vaak musici zodat ze inspiratie krijgen om een muziekstuk te componeren. Helpt via klankheling.

De kleur die erbij hoort is: De kleuren van de natuur / regenboog / turquoise.

De energie is : mannelijk

De edelsteen die erbij hoort is: Turkoois

Het Chakra wat erbij hoort is: Aardester. Onder onze voeten, de diepste is bij iedereen wisselend want het ligt eraan hoe ver je geaard bent. Taak op engelengebied: Vergroot het prana (levenskracht)en bevordert fysieke vitaliteit. Helpt om genezende energie in je lichaam te krijgen wat belangrijk is voor stabiliteit en evenwicht. Versterkt het immuunsysteem en helpt kinderen hun fantasierijke creativiteit uit te drukken.

Positieve gedachten zijn net als positieve muziek helend voor je en hebben een positieve invloed.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: Voor geestelijke helderheid en scherpzinnigheid. Zorgt voor emotionele rijpheid. Helpt je met het zien van de kern van een probleem en dat we verantwoordelijkheid nemen voor onze daden en emoties.

Verhelpt stress en psychische afhankelijkheid van mensen, voedsel, tabak, alcohol en andere verslavende stoffen.

Zorgt dat je beter kunt aarden.

Bron: De engelen gids van Hazel Raven.

Tijdens de les hebben we een fijne mudra en gaan we aardingsoefeningen doen en heb ik een mooie visualisatiedie gaat over muziek.

Wil je zelf graag een engelenyogales meemaken? Kom dan langs voor een proefles en mail voor informatie naar: info@afstemchallenge.nl

ONLINE YOGA PROGRAMMA “AARTSENGELEN”
Ik heb een online yogaprogramma van gemaakt over diverse Aartsengelen.
Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij. Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen www.deyogaboerderij.nl info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.