Aartsengel Uriël

You are here: Home / Engelenyoga / Aartsengel Uriël

Aartsengel Uriël

uriel

Aartsengel Uriël = Vuur van God / licht van God

Het is een van de machtigste engelen en weerspiegeld het licht van God. Hij wordt geassocieerd met elektriciteit, donder, bliksem en plotselinge actie en heeft vaak een boek / boekrol vast met informatie over je levenspad of een staf.

Hij staat voor de kracht van onze eigen waarden en moedigt aan om onszelf te leren kennen. Je kan hem om hulp vragen als je twijfelt , bezorgd bent, als je verdwaald bent, in de steek gelaten voelt of angstig bent. Hij brengt dan het licht van God wat vervolgens weer verlichting voor jou brengt.

Ik heb diverse boeken gelezen en er wordt overal wat anders geschreven. Het ene boek zegt rood /1ste chakra of geel /3de chakra. Ik heb zelf altijd gedacht 3de chakra dus dat houd ik nu ook aan. Ik zal de informatie die bij het 1ste chakra hoort dan ook tussen haakjes en cursief gedrukt schrijven.

Aartsengel

Zijn focus is op: Verlichting en je helpen met je levensweg. Geeft verlichting van het Goddelijke in ons. Zodat je weet wat de opdracht van je ziel is / innerlijke wijsheid. Wereldvrede, vrede en eenheid tussen landen.

De kleur die erbij hoort is: Lichtgeel (Robijnrood)

De energie is : mannelijk

De edelsteen die erbij hoort is : Amber of barnsteen

Etherische olie: Voor de innerlijke rust: anjer, hyacint, kamille, lavendel, mandarijn, melisse, mirte, sandelhout. Voor de moed: duizendblad, gember, grapefruit, kruidnagel, wierookhars,

Dierenriemteken: Waterman

Het Chakra wat erbij hoort is: 3de chakra  (1ste chakra)

Taak op engelengebied: Brengt spiritualiteit in dagelijkse leven en zorgt dat we open staan voor wereldvrede en harmonie.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: Geslachtsdelen en voortplantingsorganen, reguleert adrenaline in de bloedstroom; bloed, bloedsomloop, spieren, voeten , knieën en heupen.

Hij werkt verwarmend en vergroot fysieke energie en stopt verzwakking. Vergroot het vermogen om naar de wijsheid van het lichaam te luisteren.

De Engel activeert, verlevendigt en stimuleert wellust, verlangen en liefde. Heft energieblokkades in het systeem op. Zorgt voor actie, levenskracht, moed en doorzettingsvermogen. Hierdoor ervaar je innerlijke vrede en gemoedsrust.

Element : vuur   (aarde)

Bron: De engelen gids van Hazel Raven.

 

Wil je zelf graag een engelenyogales meemaken? Kom dan langs voor ene proefles en mail voor informatie naar: info@afstemchallenge.nl

ONLINE YOGA PROGRAMMA “AARTSENGELEN”
Ik heb een online yogaprogramma van gemaakt over diverse Aartsengelen.
Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij.
Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.