Aartsengel Zadkiël

Aartsengel Zadkiël

ZADKIEL

Aartsengel Zadkiël, Rechtvaardigheid van God  / Genade van God

Zijn focus is op: transformatie, transmutatie met de violette vlam, spirituele groei, kosmische alchemie.

De kleur die erbij hoort is: diep indigoblauw

De energie is : mannelijk

De edelsteen die erbij hoort is : amethist, amatrien, lazuursteen  of Lapis Lazuli

Je kunt je helderhorendheid versterken door een Lapis Lazuli bij je dragen. Je kunt de lapis lazuli boven je wenkbrauwen neerleggen terwijl je liggend mediteert. Dit stimuleert je oorchakra’s

Etherische olie: Voor spirituele wijsheid. Om de hogere chakra s te openen en de engelen te vagen om spirituele wijsheid en inzicht kun je de volgende oliën gebruiken; lindebloesem, mirre, rozemarijn, benzoë, cipres, wierookhars, wortelzaad, salie en sandelhout.

Voor zuivering en aurareiniging door negatieve energie om te zetten in positieve.
Door lavendelolie kun je negatieve emoties loslaten en aura herstellen. Negatieve emoties trekken negatieve emoties aan. Maar  voor zuivering kun je ook ananas, kamfer, melisse, niaouli, pepermunt, salie en citroen gebruiken.

Om heilige voorwerpen te wijden en om een ruimte te wijden voor meditatie, rituelen of droomwerk te creëren. Cederhout, hysop, salie, steranijs, verbena, zoete venkel, wierookhars.

Dierenriemteken:  Vissen

Het Chakra wat erbij hoort is: Kruinchakra, 7de chakra, sahasrara chakra. Taak op engelengebied: Hij is de engel van barmhartigheid of welwillendheid. Bied troost als we in nood zijn.

Helpt bij lichamelijk ongemakken zoals: Problemen met pijnappelklier, hoofd, kruin, hersenen, schedelhuid. Helpt tegen inwendige ontstekingen en tegen hartkloppingen . Verbeterd de werking van het immuunsysteem. Helpt goed bij kneuzingen, zwellingen en zwarte ogen en vermoeide ogen. Versnelt het genezingsproces.

Helpt bij emotioneel herstel, verslavingen en verwijdert emotionele obstakels.

Helpt bij het herinneren van de lesstof tijdens een examen/toets maar ook tijdens het helen van pijnlijke herinneringen, emotionele heling, bij het herinneren van je zielendoel, vergiffenis en mentale problemen

Helpt bij meditatie en ontwikkelt de intuïtie. Wordt gebruikt voor terugkeer naar vorige levens.

Element : Vuur

De engel wordt vaak afgebeeld met een dolk  Dit is namelijk de engel die Abraham ervan weerhield om zijn zoon Isaak op de berg Moriah te offeren.

Aartsengel Zadkiël wil je graag helpen bij diverse zaken in je leven. Als je merkt dat je moeite hebt met situaties en de mensen die betrokken zijn bij diverse zaken in je leven dan kan je deze rustgevende Aartsengel uitnodigen in je leven.

Hij zorgt ervoor dat mensen en situaties soepeler gaat bekijken zodat je meer open staat voor vergeving van jezelf en anderen. Hierdoor krijg je ruimte voor creatieve oplossingen die je eerder niet kon zien. Hij geeft advies dmv herhalende antwoorden in te fluisteren in je innerlijke oor . (oorchakra). Hierdoor kom je beter in je kracht te staan en zul je spiritueel sneller groeien.

Hij roept de violette vlam aan om je te helpen met het reinigen van een slecht karma uit het (verre) verleden en hierdoor krijg je meer vitaliteit in je leven.

Bron: De engelen gids van Hazel Raven.

Tijdens de les gaan we wat houdingen doen die bij het 7de chakra hoort en uiteraard een violette vlam visualisatie.

Wil je zelf graag een engelenyogales meemaken? Kom dan langs voor een proefles en mail voor informatie naar: info@afstemchallenge.nl

ONLINE YOGA PROGRAMMA “AARTSENGELEN”
Ik heb een online yogaprogramma van gemaakt over diverse Aartsengelen.
Heb je interesse in het online yogaprogramma de Aartsengelen? Deze start direct. Meer informatie vind je HIER.

Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij. Volg ons op FACEBOOK, TWITTER, en  PINTEREST

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.