Laden Evenementen
24
maart

Fris het voorjaar in!

maart 24 2016 @ 20:00 - 21:30Euro 7,50
  • Dit evenement is voorbij.

De start van het voorjaar geeft volop ruimte. Ruimte voor grote schoonmaak en nieuwe plannen. Om al onze plannen uit te voeren gebruiken we vaak verschillende hulpmiddelen. Yoga is een mooi voorbeeld hiervan; bij regelmatige beoefening kan Yoga ons helpen bij onszelf te blijven en de focus op de juiste plaatst in te zetten.

Dankzij pure essentiële olie kan je dagelijks genieten van focus op datgene wat jij belangrijk vind! Essentiële olie is een perfecte aanvulling in je dagelijks leven om je te helpen de balans op de juiste plaatst te houden. Met de juiste olie kan je zelf bepalen waar de focus op mag liggen dit voorjaar.

Tijdens de workshop van Josien van Pureolien ervaar je zelf de kracht van een aantal oliën. Je bent in de gelegenheid om de oliën met al je zintuigen te ervaren; zien, ruiken, voelen en proeven is wat we zullen doen deze avond. Uiteraard in een ontspannen sfeer, zittend op een yoga mat of kussentje. De avond is geschikt voor iedereen ongeacht je leeftijd, lichaamstype of niveau van kennis over essentiële olie. Ben je op zoek naar ondersteuning op het gebied van een goede gezondheid met essentiële olie en wil je leren hoe je dit zelf kan gebruiken? Kom meedoen met deze ontspannende workshop en ervaar de balans in je lichaam en geest na het ervaren van de oliën!

Opgeven: Josien Westveer; richardenjosien@gmail.com of  Corine van Zoelen; info@afstemchallenge.nl

Details

Date: maart 24 2016
Time: 20:00 - 21:30
Cost: Euro 7,50
Evenement Categorie:

Locatie

Venue Name: De Yogaboerderij
Address: Rivierenlaan 240
Lelystad, Nederland

+ Google Maps
Website: <a href="https://www.deyogaboerderij.nl" target="_self" rel="external">Bekijk de site van Locatie</a>

Organisator

Organizer Name: Josien Westveer
Email:

Leave a Reply

Your email address will not be published.