Online Trainers Event van Karin Hornstra

You are here: Home / event / Online Trainers Event van Karin Hornstra

 

 

event karin
http://karinhornstra.nl/event/

Binnenkort ga ik naar een super gaaf event waar ik je graag op wil wijzen als je ook van plan bent om misschien online te gaan ondernemen.
Op 24 maart organiseert  Karin hornstra een super inspirerend online trainers event.

Het online ondernemen is een hele andere tak van sport dan het gewoon ondernemen. Er komt zoveel bij kijken.  Karin Hornstra, is een voorloper in het  online ondernemen. Ze doet dit al 10 jaar en is erg succesvol. Ze is net terug van 3 maanden werken en wonen in Spanje. Want online ondernemen kun je vanaf iedere plek op de wereld. Je hebt alleen internet nodig. 😉

Ze heeft een prachtige Event georganiseerd op 24 maart. Er komen fantastische vrouwelijke sprekers.

Aangezien ik het zo’n tof event vind, wil ik het graag bij je onder de aandacht brengen. Voor als je zelf een ondernemer bent of plannen hebt om iets op te zetten. Online is de toekomst dus is het en goed moment op dit nu op te gaan zetten en je te laten inspireren door Karin en haar sprekers.

Wat ga je zoal leren:
Je leert van succesvolle online ondernemers stap voor stap hoe zij in nog geen twee jaar vanuit een uitkering of schulden een goedlopend bedrijf hebben opgezet waarin ze hun kennis online delen.

Je leert tools, tips en tricks waarmee je zonder veel te investeren toch al snel in staat bent om geld te verdienen met je kennis.

Je leert om zichtbaar te worden. Je potentiele klanten moeten weten dat jij bestaat. Je leert hoe je met video jezelf en je bedrijf op de kaart kunt zetten.

Je ontvangt een werkboek vol tools en tips bij aanvang van het event. Deze kun je gebruiken voor het maken van je aantekeningen en meenemen als naslagwerk en ter inspiratie.

Je leert van hun systemen, de tools die ze gebruiken en geven je tips waarmee je wegblijft uit de valkuilen waar zij in zijn gestapt.

Kortom misschien begrijp je wel waarom ik enthousiast ben over dit event, voor de kosten hoef je het niet te laten. Mocht je meer willen weten dan verwijs ik je graag door naar de website van Karin Hornstra

http://karinhornstra.nl/event/

Hopelijk zie ik je daar.

Heb je interesse in  GRATIS yogatips tegen hoofdpijnklachten? Meld je dan nu  HIER  aan.

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

De Yogaboerderij is ook te vinden op
twitterperiscope,pinterestinstagramyoutube, LinkedInn , Katch en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.