Gratis Yogatips tegen hoofdpijnklachten

Gratis Yogatips tegen hoofdpijnklachten

Deze lessen zijn geschikt voor jou als je:

Last hebt van hoofdpijnklachten;

De klachten je leven beïnvloeden;

Je minder pijnstillers wilt slikken om deze klachten tegen te gaan;

Je wilt ervaren welke tips kunnen werken voor jou. Zoveel mensen, zoveel klachten, zoveel oplossingen;

Als je wilt kijken welke tips je aanspreken en die je wil uitproberen en welke niet;

Je geen hoofdpijnklachten hebt, maar nieuwsgierig bent naar yoga;

Je benieuwd bent naar mijn manier van lesgeven;

Als je zelf yogadocent bent en inspiratie wilt opdoen.

GRATIS Yogatips tegen hoofdpijnklachten

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is een gratis programma met filmpjes, PDF bestandjes om sommige oefeningen nog een keer na te lezen en een heerlijke visualisatie om nog een keer te beluisteren.

Toen ik voor het eerst aan Yoga deed, dacht ik dat je er slank, lenig en zweverig voor moest zijn. Ik was bang voor ingewikkelde houdingen.
Door mijn ervaringen bij diverse yogadocenten kwam ik erachter wat wel en niet bij me past. Hierdoor heb ik mijn eigen yogalessen vorm gegeven. Op een manier waar ik me prettig bij voel. En waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Deze lessen wil ik graag met je delen.
Wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Ik behandel daarom ook diverse manieren om je hoofdpijnklachten tegen te gaan. Zoals ademhalingsoefeningen, houdingen, mudra’s (handyoga), mantra’s of drukpuntmassages bij jezelf.
Schrijf je nu in voor deze drie lessen en ervaar dat yoga geschikt is voor iedere doelgroep en ieder lichaam. We zijn allemaal uniek. Leren op onze eigen manier en dit geldt zeker ook voor yoga.

Start vandaag nog door je aan te melden voor mijn GRATIS online programma van drie lessen waarin je een manier kunt vinden voor jezelf om je hoofdpijnklachten te verminderen. Want door yoga kun je meer rust en balans ervaren in je leven alleen al door iedere dag kort wat aandacht aan jezelf te besteden. Zodat je in je eigen tempo yoga leert ervaren in een completere vorm en niet alleen maar via houdingen.

Wat kun je verwachten:
– 3 filmpjes met korte informatie over mezelf en yoga;
– 1 Geleide visualisatie (mp3);
– 2 filmpjes met yogatips tegen hoofdpijnklachten;
– 1 filmpje met een korte yogales en de keus uit alleen een les of een les met een visualisatie.

Ik help je graag verder met mijn kennis op het gebied van yoga.

handtek (1)
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

GRATIS Yogatips tegen hoofdpijnklachten

“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”