Locatie De Yogaboerderij

You are here: Home / Locatie De Yogaboerderij

Locatie De Yogaboerderij

Het adres van De Yogaboerderij is Schepenen 9. Dat is een van de twee grijze torens achter de Rechtbank bij het Station. Samen met de Zonnecirkel zitten we op de derde verdieping. De hele derde verdieping is verdeeld in vijf speelse ruimtes die we gebruiken als drie yogaruimtes, een woonkamergedeelte en er is ruimte voor workshops en lezingen. Een van de grote ruimtes is de Yogaboerderij. En er zijn vijf kleine afgesloten kantoorruimtes. Deze worden gebruikt voor massages, coaching, kantoor en opslag.

Ingang

Er is één ingang. Deze is aan de achterkant van het pand. De hoofdingang aan de voorkant is voor Woonzorg Flevoland. Onze ingang aan de achterkant ziet er zo uit:

Vanwege de veiligheid en op verzoek van de andere bedrijven in het pand, kan de buitendeur niet open blijven. We zullen dan ook een kwartier tot 5 minuten voor de les begint bij de deur staan om iedereen naar binnen te laten. Dan gaat de deur dicht. Dus zorg dat je op tijd bent.

In het gebouw is een lift en er zijn twee trappen.

Parkeren met parkeerschijf

Je kunt in de wijk gratis parkeren in de blauwe zone voor maximaal 2 uur. Overdag moet je je blauwe parkeerschijf neerleggen. Ze controleren erg vaak. ’s Avonds is er vrij parkeren.

Fietsenhok

Er is een overdekt fietsenhok voor de ingang, waar je je fiets kunt stallen en waar je eventueel ook kunt wachten als je vroeger bent. Het beste is wel om je fiets goed op slot te zetten omdat de deur van het fietsenhok tijdens de lessen open blijft.

Kaart en routebeschrijving