Meridianen webinar

You are here: Home / Meridianen webinar

Meridianen webinar

In dit webinar vertel ik je kort wat over mezelf, wat yoga heeft betekend in mijn leven, wat meridianen zijn en wat simpele oefeningen om direct toe te passen. Het is altijd heel fijn om dit met zoveel mogelijk mensen te doen.

Mocht je vragen hebben over bepaalde Meridianen, yoga of over mijn online yogaprogramma dan kun je die aan me mailen zodat ik ze tijdens dit webinar kan beantwoorden.

Wat zijn meridianen?

Dit zijn energiebanen die levensenergie, oftewel ki, vervoeren door je hele lichaam.
Naast aderen, lymfebanen en zenuwbanen lopen er ook onzichtbare banen door ons lichaam.
Alle meridianen lopen via de Chinese klok en zijn twee uur per dag het meest actief. Ze zijn aan het begin en het einde met elkaar verbonden. Iedere meridiaan heeft zijn eigen “taak”.

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben online yogadocent  bij De Yogaboerderij.
Ik heb gekozen voor de naam “de Yogaboerderij” omdat een boerderij staat voor rust en ruimte. Yoga geeft ook rust en ruimte, in je hoofd en in je lichaam. Op een boerderij komen dieren voor en in de yoga komen (boerderij)dierhoudingen voor, zoals de hond, de kat, het paard en de kop van de koe.
Yoga is voor mij een heerlijke manier om helemaal tot rust te komen en volledig te ontspannen.
Alvast bedankt voor je tijd en tot snel.
Liefs,

hand

www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl