“Corine, hoe zit het met je pensioen nu je je baan op school hebt opgezegd?”

You are here: Home / De Yogaboerderij / “Corine, hoe zit het met je pensioen nu je je baan op school hebt opgezegd?”

“Corine, hoe zit het met je pensioen nu je je baan op school hebt opgezegd?”

“Corine, hoe zit het met je pensioen nu je je baan op school hebt opgezegd?”
Deze vraag kreeg ik, samen met nog een aantal andere vragen, op 30 januari j.l. van een schrijver en een fotograaf van de Nationale Nederlanden voor hun blog. Ik ging terug in de tijd en ging op bezoek bij oude werkgevers. Dit zijn er veel.
We hebben ons beperkt tot vier werkgevers en gingen naar Liempde, Arnhem, Ede en eindigde in Lelystad.

Al mijn banen op kantoor, in de reiswereld in Turkije, India, Oostenrijk en Zwitserland, de horeca, mijn baan als leerkracht op een basisschool hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Na een aantal jaren wist ik hoe het werkte en was ik toe aan iets nieuws.  Er was altijd een innerlijke drive om de medemens te helpen of dit nu als medewerker in een hotel is, als hostess op een vakantebestemming, als leerkacht op school, yogadocent of als Yoga Business Coach.

Mocht je het gemist hebben, dit is sinds vorig jaar de WEBSITE van De Yoga Business Coach. Omdat ik zoveel vragen kreeg van college ondernemers hoe ik het allemaal doe heb ik deze site laten maken en een online traininig ontwikkeld.

                                                             
V&D- La Place bijbaantje   Hostess-Turkije          Hotel Zwitserland          Huiseigenaar Oostenrijk

                                                                   
Sales Assitent- Bayer Tanetex       Leerkracht Basisschool      Yogadocent, De Yogaboerderij

Ik heb vele functies gehad. Mijn zakelijke en administratieve kanten heb ik in het bedrijfsleven ontwikkeld. Mijn creativiteit op school en mijn dienstverlenende kwaliteiten in de reiswereld.

Ik ben trots op mijn banen. Alles heeft zo moeten zijn, dankzij de V&D mocht ik werken in Zwitserland. Dankzij mijn baan in Turkije mocht ik werken bij Bayer Tanatex omdat ik Turks sprak. Dankzij het leren hoe je een les opbouwt bij een jenaplan school is het thematisch lesgeven bij de Yogaboerderij ontstaan. Dankzij mijn werkervaring als hostess in Turkije verliepen de yogareizen in Turkie goed en kon ik eenvoudig communiceren met de lokale bevolking.
Ik ben dus van mening dat alle banen nut hebben gehad om me voor te bereiden op taken/banen in de toekomst.

Het uitgebreide blogartikel over mijn reis terug in de tijd staat op de website van Nationale Nederlanden.

Nationale Nederlanden is een grote verzekeringsmaatchappij. Ze hebben het blogartikel al eerder geplaatst maar sinds maandag 20 februari wordt het gedeeld op hun social media kanalen. Dit is uiteraard ook goed voor mijn zichtbaarheid als (online)yogadocent.

       

Namasté – laat je innerlijk licht schijnen 
Op dit moment is mijn Challenge Namasté – laat je innerlijk licht schijnen gestart.
Hierin leer ik yogadocenten maar ook therapeuten en coaches die yoga als onderdeel inzetten in hun praktijk hoe ze zich zelf zichtbaarder maken. Er doen 236 mensen mee. Ben jij yogadocent, therapeut of coach of ken je iemand die het kan gebruiken om zichtbaarder te worden? We zijn vandaag gestart dus je kan nog meedoen.
GRATIS aanmelden kan via de site www.deyogabusinesscoach.nl .

Online training en 3/6 maanden trajecten voor yogadocenten/coaches/therapeuten.
Op 25 maart start mijn online training “Van Bijbaan naar Bedrijf“. Hierin leer ik alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en wat voor mij heeft gewerkt. Er is een early bird actie tot en met 25 februari en hiermee steun je indirect Steffi de Pous en haar team van “Because we carry” voor de vluchtelingen en zwerfhonden in Lesbos met 25 euro. Heb je interesse? Kijk dan op mijn website.

“Een pad ontstaat door erop te lopen. Dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.”

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.