Nieuwe yogaruimte en Yoga – Cultuurreis Turkije gaat door.

You are here: Home / Nieuwtjes & Workshops / Nieuwe yogaruimte en Yoga – Cultuurreis Turkije gaat door.

 De Zomervakantie staat voor de deur dus nog even een update van alle nieuwtjes van De Yogaboerderij. Dit is haast teveel om op te noemen.

Afgelopen twee weekenden heb ik les gegeven op het Yogafestival in Almere en in Terschelling. Het was super leuk om te doen en de ouders en kinderen vonden het ook leuk.

hartles YFT      zeeles YFT       almere 1

YOGARUIMTE: Per 25 juli 2014 krijg ik de sleutel van mijn nieuwe yogaruimte aan de Rivierenlaan 240, Lelystad. Dit is een mooie ruimte met hoog plafond. Ik ben er erg blij mee. De lessen zullen starten in de eerste schoolweek na de vakantie. De week van maandag 18 augustus.

NIEUWE GROEP: Ivm de vele aanvragen start ik nieuwe groepen volwassenyoga op dinsdagochtend 08:45 – 10:00 en vrijdagmiddag van 13:30-14:45. Zit je al op les en wil je graag naar deze groep dan kan dit uiteraard ook.  Mail me dan even. Mocht je een keer niet kunnen dan mag je de les, indien er plek is, uiteraard inhalen op een ander tijdstip.

YOGA – CULTUUR REIS TURKIJE 11-18 OKTOBER. De yoga cultuur reis naar Turkije van 11 tot 18 oktober gaat door. Deze is onder leiding van een Nederlandse vrouw genaamd Lydia Barends, zij woont al 20 jaar in Turkije.Het is inclusief verblijf op basis van een twee persoonskamer, ontbijt, diner, iedere ochtend yogales van Corine, na het diner een andere activiteit en transfer van en naar het vliegveld. We verblijven in een schitterend guesthouse van een Nederlandse Eigenaresse. Het is een ideale plek voor diegenen die willen genieten van de rust van het buitenleven. Deze informatie staat ook allemaal op mijn blog. Heb je nog interesse ? Er is nog plek in het guesthouse, de vraag is of er nog tickets zijn ivm de herfstvakantie. Dit kan Gwenda voor je uitzoeken. Voor informatie mail: info@afstemchallenge.nl

ASTROLOGIE ALMANAK Ik mocht een hoofdstuk schrijven voor de Astrologie Almanak van Esther van Heerebeek wat gaat over yoga en astrologie. Hierbij zijn foto’s gemaakt door Gina de Wit van mij in een yogahouding. Het boekt komt uit in augustus 2015. Mocht je interesse hebben in een gesigneerde versie van Esther geef het dan aan me door dan kan ik ze voor jou bij haar bestellen. Het boek kost 14,95

YOGASCHEURKALENDER Ook komt er in augustus een yogascheurkalender van 2015 uit. Hieraan heb ik ook een kleine bijdrage geleverd qua tekst en foto van Gina. In deze scheurkalender staan yogatips en ideeën voor voeding. De scheurkalender kost 14,95. Mocht je interesse hebben in de scheurkalender dan kun je dit aan me doorgeven dan kan ik er meerdere bestellen zodat de verzendkosten verdeeld kunnen worden.

WORKSHOPS NA DE ZOMER BIJ DE YOGABOERERIJ:

-WORKSHOP INDIASE HOOFDMASSAGE, 13 september 2014  10:00-13:00

– YOGAFEEST !  Zondag 14 september 2014 Datum. 10:00-13:00

– OUDER-KIND YOGAWORKSHOP Zondag 5 oktober 2014 09:30 – 10:45 /11:00 – 12:15

BLOG: Op mijn blog staan vele yogatips. Zoals tips om beter te concentreren. Bijvoorbeeld deze luisteroefening. Het luisteren naar een klankschaal : tot hoe ver kun je het horen? Je concentreert je op het geluid. Je sluit je ogen en zodra je het geluid niet meer hoort steek je je hand op. Dit kan natuurlijk ook met een triangel e.d.
Voor meerdere yogatips kijk op: http://deyogaboerderij.wordpress.com/  en meld je aan om mijn blog te volgen.

FACEBOOK: Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij.

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om dit te lezen. Denk je dat iemand interesse heeft in een van de lessen of workshops bij De Yogaboerderij voel je dan vrij om dit artikel door te sturen. Dank je wel!

 

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl

 

 

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.