Corine gaat kinderyoga geven in Terschelling, leuke workshops in de maand Mei!

You are here: Home / Nieuwtjes & Workshops / Corine gaat kinderyoga geven in Terschelling, leuke workshops in de maand Mei!

vuurtoren terschelling

WORKSHOPS:
Er zijn in de maand mei nog enkele leuke workshops:

VIVA LA DONNA VERWENYOGADAG: Vrijdag 24 mei 19:45-21:00.
Gratis yogales voor vrouwen die kanker hebben of gehad hebben. De yogales wordt gegeven door Corine van De Yogaboerderij. Voor informatie & opgeven: info@afstemchallenge.nl
Ken je iemand die in deze situatie zit of heeft gezeten en gun je haar een GRATIS yogales dan ben je vrij om haar op dit artiekel te wijzen.

WORKSHOP ASTROLOGIE EN CONSULTEN door Esther van Heerebeek.
Zaterdag 25 mei 2013.  In de middag zijn er persoonlijke consulten van een half uur. Dit is 15 Euro per persoon.
Voor meer informatie kijk op http://www.esthervanheerebeek.nl of mail naar astro.evh@gmail.com

DE KRACHT VAN MOODBOARDS Dinsdagavond 28 mei 2013; 18.30 – 21.00
Deze wordt gegeven door Naomi Albrechts. Ontwerpers, stijladviseurs en visagisten werken met moodboards. Een moodboard kan je ook inzicht geven in jezelf en welke kant je op wilt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een moodboard is een krachtig communicatiemiddel. Want beelden zijn veel effectiever dan woorden.  Het levert boordevol inspiratie en inzichten op. Kosten 35,00 Euro p.p.incl materiaal.
Voor meer informatie kijk op www.sistersremedies.nl of mail naar naomi@sistersremedies.nl

BUITEN YOGALES, 15 juni 2013 10:00-11:15
Opgeven bij Corine van Zoelen, info@afstemchallenge.nl We gaan een zonnegroeten les doen. Kijk hier voor een impressie van de buitenlocatie
CORINE OOK OP YOGAFESTIVEL TERSCHELLING:
Vorige keer schreef ik al dat ik heel trots was dat Pam Paramjit Anand en Ira Nagel dit jaar op het Internationaal Yogafestival Terschelling staan.
Ik mag nu ook zelf kinderyogales gaan geven op het festival. Dit is natuurlijk super leuk, vandaar een mooie foto van de vuurtoren van Terschelling.  Heb je interesse om ook te komen? Het is in het weekend van 28-29-30 juni. In de prijs zitten alle yogaworkshops van leraren van over de hele wereld, eten en drinken.

FACEBOOK:
Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij.

Denk je dat iemand interesse heeft in een van de lessen of workshops bij De Yogaboerderij voel je dan vrij om hem of haar op dit artikel te attenderen of om door te mailen of te delen op Facebook.

Zonnige groet,
Corine van Zoelen
info@afstemchallenge.nl
www.deyogaboerderij.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.