Leve de koning, wat was het een feest !

You are here: Home / Nieuwtjes & Workshops / Leve de koning, wat was het een feest !

kroon van koningshuis

Maar helaas nu weer terug naar de werkelijkheid. In de ruimte van de Yogaboerderij zijn weer leuke workshops / lessen.

NIEUW LESROOSTER:
Vanaf volgende week starten de laatste lessen van Corine bij De Yogaboerderij in de maand mei voor de zomerstop.

Maandag:
18:30 – 19:30 tieneryoga 13-17 jaar
19:45 – 21:00 volwassenyoga
6, 13 en 27 mei. 20 mei is 2de pinksterdag. Op Maandag 29 mei vervangt Karin mijn les.

Woensdag :
18:30 – 19:45 Volwassenyoga NIEUW
20:00 – 21:15 Volwassenyoga
8, 15, 22 en 29 mei. Op woensdag 15 mei vervangt Karin mijn les.

Karin Krai-Berkenpas heeft bij mij op de yogaopleiding gezeten en geeft zelf al jaren yogales en andere lessen bij een sportschool in Dronten. Hiervoor heeft ze 12 jaar les gegeven bij Centra Plaza. Voor meer informatie kun je kijken op haar eigen website www.movenrelax.nl


Enkele leuke workshops in de maand mei zijn:

LEVEN MET AANDACHT Zaterdag 4 mei 2013; 10:00-16:30
Deze wordt gegeven door Naomi Albrechts. Leven met aandacht ondersteun je naar een vrijer en gelukkiger leven. Het genieten van elk moment, omdat je er niets aan toevoegt! Het is actief bezig zijn. Het is voor een ieder die aan zichzelf wil werken, open staat voor transformatie en dieper in contact wil komen met zijn of haar ware essentie of ook wel je bron. Kosten: € 60,00. Voor meer informatie kijk op www.sistersremedies.nl of mail naar naomi@sistersremedies.nl

VIVA LA DONNA VERWENYOGADAG: Vrijdag 24 mei 19:45-21:00.
Gratis yogales voor vrouwen die kanker hebben of gehad hebben. De yogales wordt gegeven door Corine van De Yogaboerderij. Voor informatie & opgeven: info@afstemchallenge.nl Ken je iemand die in deze situatie zit of heeft gezeten en gun je haar een gratis yogales dan ben je vrij om haar hierop de wijzen.

WORKSHOP ASTROLOGIE EN CONSULTEN door Esther van Heerebeek. Zaterdag 25 mei 2013
In de ochtend is het een kennismakingsworkshop over astrologie. Dit is 15 Euro per persoon.
In de middag is er tijd voor persoonlijke consulten van een half uur. Dit is 15 Euro per persoon. Boekt u beiden dan betaald u slechts 25 Euro ipv 30 Euro.  Voor meer informatie kijk op www.esthervanheerebeek.nl of mail naar astro.evh@gmail.com

DE KRACHT VAN MOODBOARDS Dinsdagavond 28 mei 2013; 18.30 – 21.00
Deze wordt gegeven door Naomi Albrechts. Ontwerpers, stijladviseurs en visagisten werken met moodboards. Een moodboard kan je ook inzicht geven in jezelf en welke kant je op wilt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een moodboard is een krachtig communicatiemiddel. Want beelden zijn veel effectiever dan woorden. Het levert boordevol inspiratie en inzichten op. Kosten 35,00 Euro p.p.incl materiaal.
Voor meer informatie kijk op http://www.sistersremedies.nlof mail naar naomi@sistersremedies.nl

BUITEN YOGALES, 15 juni 2013 10:00-11:15
Opgeven bij Corine van Zoelen, info@afstemchallenge.nl

HIMALAYA HERBALS EN YOGI TEA:
Ik heb nieuwe Himalaya herbal shampoo, conditioner, voet en handcrème binnen. Tevens heb ik 10 verschillende smaken yogi tea. Deze zijn bij De Yogaboerderij te koop. Ik kan ze ook verpakken in een leuk cadeaupakketje net als de libelles, Ohm-tekens, geldrolletjes, mala’s, viltenkettingen etc. Het is een leuk en origineel cadeau wat door vele erg gewaardeerd wordt.

PAM PARAMJIT ANAND EN IRA NAGEL OP YOGAFESTIVEL TERSCHELLING:
Vol trots wil ik ook vertellen dat Pam Paramjit  Anand en Ira Nagel van The Indian Spirit dit jaar op het Internationaal Yogafestival Terschelling staan dankzij een mail van mij aan de organisator. Pam gaat haar Himalaya Kriya s overdragen en Ira staat in de Massage en Healing tent op het festival terrein. Mocht je dus niets te doen hebben in het laatste weekend van juni; 28-29-30 juni dan zien we je graag daar.

YOGARUIMTE:
In september zal Pam weer terug zijn in Nederland bij De Yogaboerderij. In welke ruimte dat is weet ik nog niet want ik ben op zoek naar een andere ruimte in de buurt van de Landerijen / Sidha dorp. Mocht je nog een goede tip hebben mail deze dan aub aan me door zodat ik er nu in de meivakantie op onderzoek uit kan gaan.

FACEBOOK:
Wil je op de hoogte gehouden worden klik dan op “vind ik leuk” bij Facebookpagina van De Yogaboerderij. Inmiddels zijn er al iets meer dan 235 likes! Dit is toch fantastisch.

Denk je dat iemand interesse heeft in een van de lessen of workshops bij De Yogaboerderij voel je dan vrij om dit artikel door te sturen.
Dank je wel!

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
info@afstemchallenge.nl
www.deyogaboerderij.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.