Onlineprogramma, Begeleiding ondernemers en ManifestWorkshop

You are here: Home / Nieuws / Onlineprogramma, Begeleiding ondernemers en ManifestWorkshop

Onlineprogramma, Begeleiding ondernemers en ManifestWorkshop

Even een korte update van al het leuks wat op de planning staan:

Doe nu gratis mee!
CHAKRA CHALLENGE:
Omdat de GRATIS Chakra Challenge zo geslaagd was met 1787 deelnemers ga ik na de zomervakanite nog een keer starten met deze challenge.
We starten op 29 augustus en het duurt tot en met 4 september.
Dus noteer het alvast in je agenda en meld je aan via de website: www.chakrachallenge.nl
Zo kun je het ontspannen gevoel van de vakantie beter vasthouden. Delen mag. Ik vind het leuk om zoveel mogelijk mensen te bereiken.
7 WEKEN CHAKRA YOGA

7 WEKEN CHAKRA YOGA:
Het onlineprogramma “ 7 Weken Chakra Yoga “ start op 17 september en kun je nu al boeken.
Alle informatie over het programma kun en de verschillende pakketten kun je vinden op www.deyogaboerderij.nl .
Als je boekt voor 15 juli dan krijg je:
– GRATIS 7 bonuslessen
– één Skype gesprek met mij
– een vriendenlink om jouw investering terug te verdienen

Als je boekt kun je een persoonlijke vriendenlink aanvragen.
Deze kun je delen met je vrienden of op je facebookpagina plaatsen. Voor iedere vriend(in) / familielid die zich aanmeld via jou ontvang je dan 30 euro in september. Of je deze 30 euro houdt, deelt of aan hem/haar geeft is aan jou. Dus je kunt de investering die je doet door mijn programma te kopen weer terugverdienen.
Dit is toch een fijne bijkomstigheid.

 

corine van zoelen ondernemen
BEGELEIDING ONDERNEMERS:
In september ga ik in combinatie met mijn online yogaprogramma ook (spirituele) ondernemers begeleiden en helpen hoe ze vanuit ontspanning kunnen ondernemen. Dit omdat je vanuit ontspanning vaak de beste ideeën krijgt. Mocht je die toch niet krijgen dan bruis ik altijd van de ideeën en denk ik met je mee om je op die manier verder te helpen.

Het traject duurt 3 maanden en er is een samenkomstdag waarbij we via een sjamanistisch ritueel, en onder leiding van een sjamaan, alle chakra’s in balans brengen, oude overtuigingen, die jezelf en je onderneming, in de weg staan zullen worden weggenomen, je krijgt Skype gesprekken met mij, toegang tot het Yogaevent, Live Webinars en mijn online yogaprogramma 7 weken Chakra Yoga.

Ik krijg wekelijks meerdere vragen van collega ondernemers, uit allerlei vakgebieden, hoe ik iets heb aangepakt marketingtechnisch, mijn website, het schrijven van blogartikelen, het gebruik van social media , webinars en met name over het online ondernemen, wat een vak apart is. Deze kennis wil ik graag met je delen.
Maar ik ben er ook voor je als veel wilt maar niet weet waar te beginnen en hoe je het kunt aanpakken of als je niet durft te DOEN.
Tevens als je wilt weten hoe de chakra’s lichamelijk, geestelijk en op je bedrijf werken.
Zoals bijvoorbeeld het 1e chakra, het fundament, de basis in jezelf en je bedrijf. Als de basis niet goed is kun je ook niet verder gaan naar het 2e chakra, verbindingen aangaan, en zo naar de volgende chakra’s.

Mocht het zijn dat je zelfstandige onderneemster bent en hier interesse in hebt en denkt Ja dat lijkt me super interessant en waardevol en daar wil ik graag mijn tijd in investeren dan kun je me mailen en een afspraak maken voor een intakegesprek . Zo kunnen we kijken of ik de juiste persoon ben die jou kan helpen.

 

yogafestvial terschelling       sparkle

FESTIVAL / EVENT:
De maand juni is net begonnen en er staan leuke dingen op de planning;
21 juni mag ik een gastles verzorgen bij Sparkle the event in Almere. Een Event voor kantoormedewerkers.
Dus werk jij op kantoor of ken je iemand, wijs hen dan op dit interessante Event.
24,25 en 26 juni mag ik de kinderyogalessen verzorgen bij het Internationaal Yogafestival Terschelling.
Dit jaar voor de 10e keer. Er zijn nog tickets beschikbaar. Het is een fantastisch festival met yogaleraren van over de hele wereld en er heerst zo’n fijne relaxte sfeer. Echt een aanrader.

 

Workshop Manifest your HEART desires bij De Yogaboerderij met LOGO Heart Academy.jpg juist

WORKSHOP:
Voorlopig wilde ik geen workshops of lezingen in De Yogaboerderij maar Natalie is zo bijzonder dat ik dacht dit is nog fijn om mee te mogen maken voor de zomervakantie. Ze komt op Donderdag 30 juni met haar workshop, Manifest your HEART desires & Neem je geluk weer in eigen handen.
Ze was advocate in Amsterdam heeft haar baan opgezegd en heeft nu haar eigenHEARTacademy.
Deze avond ontvang je tools zodat je een leven gaat leiden waarin je weer vertrouwd op jezelf, je de stem van je intuïtie weer hoort. Zodat je durft te gaan luisteren naar je verlangen en jouw wensen en deze kunt manifesteren. Zodat je jouw droom gaat leven.
Meer informatie over deze bijzonder inspirerende avond kun je HIER vinden op mijn website.

yoga voor volwassenen
LIVE YOGALES IN DE YOGABOERDERIJ:
Door alle events en online yogalessen zou je haast vergeten dat je ook gezellig in de yogastudio langs kunt komen voor lessen in de Yogaboerderij in Lelystad.
Ik heb enkele plekken op woensdagochtend , vrijdagochtend en vrijdagmiddag. De avonden zitten op dit moment vol. Voor informatie voor en proefles kun je me mailen.

 

Corine van Zoelen
De Yogaboerderij
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

De Yogaboerderij is ook te vinden op
twitterperiscope,pinterestinstagramyoutube, LinkedInn , Katch en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.