Yoga Cultuur reis Turkije 11 t/m 18 oktober 2014

You are here: Home / Nieuwtjes & Workshops / Yoga Cultuur reis Turkije 11 t/m 18 oktober 2014

bakkhos

Het was fantastisch in Kusadasi, turkije bij guesthouse Bakkhos. De Eigenaresse Manuella heeft ons geholpen waar nodig en gezorgd dat we niets te kort kwamen qua eten en drinken. Haar guesthouse is fantastisch echt een paradijs op aarde.

 

In de tuin achter het zwembad hebben we yoga gedaan:

yoga in tuin balans in de tuin, jpg def hoofdstand. jpg def

 

Ook gingen we op pad naar een mooi dorpje Sirinci en naar het Milli park waar de wilde zwijnen rondliepen terwijl we bezig waren met onze picknick van verse zoetigheden van de Turkse Bakker. We zwommen in de zee, maakten een wandeling door het natuurpark onder leiding van Lydia Barends van Dirim Guesthouse die ons allerlei dingen vertelde over de bloemen en de dieren en we deden een partner yogales op het strand

strandles millipark, jpg def

 

 

moodboard

 

In de avond deden we een gezichtsmassage, mindfullness oefening ,een moodboard maken of een andere activiteit.
De laatste dag hebben we een stilte wandeling gemaakt in het bos achter het huis van Lydia. Sommige hebben nog lekker geshopt in Kusadasi en zijn naar het huis van Maria geweest en hebben Efese bezocht.

Al met al een heerlijke ontspannen week. Volgend jaar ga ik weer maar dan op een grote Gulet in Turkije. De informatie over die reis kun je vnden op een ander artikel op mijn blog.

 

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

 

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.